Jump to content

FALLOFMAN

Members
  • Content count

    122
  • Joined

  • Last visited

About FALLOFMAN

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    toronto
  1. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    I'm not sure what exactly did the trick because besides adding dropping MATS, I also put config.plist in the correct folder, I also updated old kexts I was using and put them in the correct OS X version folder. Maybe all of the above. Also its definitely a compliment! lol
  2. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    High Sierra is loading fine now and trim support is working with the config.plist clover edits. THANK YOU you guys are the s**t
  3. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    ok, in the meantime, is this correct? UPDATE I GOT EVERYTHING WORKING THANKS
  4. The ones I was given on the other thread
  5. Turns out I had the kexts in the wrong folder. Now clover boots from the SSD but it loads and says MACH REBOOT and there's no drop MATS or DMAR in clover boot
  6. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    Turns out my kexts were in the wrong osx version folder. Clover loads from the usb but now I get a MACH REBOOT message
  7. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    Didnt work for me but I think its maybe because im booting high Sierra off a usb stick, even though im editing the installations config.plist. I can't seem to get Sierra to boot from the ssd, started a new topic for that
  8. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    is the <dict> info worth a shot?
  9. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    Just checked in sudo, no trim support, I think t has something to do with my EFI mount, Started a new topic for that anyway, thanks for the help
  10. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    thanks a lot guys, rebooting now to see if it worked
  11. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    should I enter the <dict> as well as the IOAHCIBlockStorage info? or can it be either or?
  12. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    so "sudo trimforce enable" is useless?
  13. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    yup, just entered that info, now I use the sudo command? how do I know if all of this worked or not?
  14. Whats up everyone. I still have the same system except I got a Samsung evo 860 ssd, and I was running Sierra, I thought id just do a clean install of high Sierra. When I had trouble setting up Sierra before, I started a thread and got amazing help from amazing people here. This thread https://www.insanelymac.com/forum/forums/topic/320589-im-at-a-dead-end-with-clover/ I thought id follow the same instructions since a moderater basically set up my EFI folder for me and I just dragged it in and it worked perfectly. But with this new install, I'm having a few problems. 1. High Sierra just freezes after a few minutes of being idle 2. and my biggest issue. When I try to boot Sierra from my new I get the black screen with the white writing that says please insert proper boot disk and press any key to continue. So I can only boot from usb right now I have clover boot loader and clover configurator installed but I noticed something weird. Sierra is installed on disk1s2 but clover doesn't I've me an option to mount there, only gives me an option to mount on disk0s2 and others...heres a screenshot any help would be greatly appreciated, thank you UPDATE Turns out I had the kexts in the wrong folder. Now clover boots from the SSD but it loads and says MACH REBOOT Are there any specific boot args I should be using?
  15. FALLOFMAN

    SSD for system new install

    im not sure where to enter the all the <dict> data. never mind, I entered the info under kextstopatch, how do I know it will work?
×