Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

santiaga

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About santiaga

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Apple mail High CPU usage

    Hi, have the same issue. You can solve it by disabling Spotlight -> Disable Mail & Massages.
  2. DSDT for ASUS Maximus IV Gene-Z/GEN3

    Hi, i've extract my DSDT from working mackintosh on Maximus IV Gene-Z/GEN3 via DSTDSE. There is DSDT.aml and uncompiled DSDT. But my Video is ATI Radeon HD5770 and processor Intel Core i7 2600 DSDT.zip
  3. Snow Leopard on VAIO P(VGN-P90HS) working!

    @ryuu123 I've finally install SL 10.6 (10A432). What doesn't work: 1) Sleep (Kexts for sleep installed from first post link and patch applied) - after sending NB to sleep display become black and all operations stops. But can't "wake up" NB, only restart disabling hibernation helps with sleep 2) GMA500... Screen rendering is slow. System Info shows 64MB of Shared RAM used total. maybe it's possible to increase this value ? 3) Crakling sound, trying to fix Fixed via Audio MIDI Setup in Utilities Thanks for your replies. Regards
  4. Snow Leopard on VAIO P(VGN-P90HS) working!

    ataPath helps, but i think i've done something wrong. Now i trying to install MacOS from other image. I've successfully install it into internal HDD, but have some problems trying boot from this drive: 1) I can't install Chameleon in from loaded Install System. 2) I can't load from USB Installed Chameleon drive, cause kernel says something about "Unsupported CPU" - Atom issue i think 3) After patch kernel into internal HDD with kernelPath.sh system halts in "KP" with "launchd can not ran" and "/dev nor found" All i can do at this time - is return to earlier developers build and install it. P.S. anyone solve problem with "About this Mac..." ? without solving that problem system says me that its fully updated. Maybe i've receiving this reply because i have old "developer" release of SL.... Question: Can anyone attach here or somewhere working kernel with VaioP Regards, Santiaga
  5. Snow Leopard on VAIO P(VGN-P90HS) working!

    The problem is, that there is no partitions from internal hdd in Disk Utility. Also no disks in /dev except USB drive with system. Also i tried to insert description about device at Info.plist in AppleIntelPIIXATA and have kernel panic at system boot. http://code.google.com/p/netbook-installer/issues/detail?id=235
  6. Snow Leopard on VAIO P(VGN-P90HS) working!

    Hello, What to say thanks to ryuu123 for his greate work about mac on vaio p. I've successfully installed mac os on my VaioP (VGN-P21ZR). But have one issue with internal HDD. Chameleon see all partitions on internal drive, but when SL installer show partition selection screen, there is no internal HDD. In Drive Utilit there is also no internal drive. All kext from latest vaiop20091014us are in Extra folder. I'm want to install SL on internal drive and maybe as only system. My Vaio P have ATA 80Gb 1.8" drive. I've also tried to install LegacyATA.kext but with no luck in problem resolve. Can anyone help with accessing an internal HDD ? regards, Santiaga P.S. sorry for my English P.P.S. Here is my lspic output 00:00.0 Host bridge [0600]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) [8086:8100] (rev 06) 00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) Graphics Controller [8086:8108] (rev 06) 00:1b.0 Audio device [0403]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) HD Audio Controller [8086:811b] (rev 06) 00:1c.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) PCI Express Port 1 [8086:8110] (rev 06) 00:1c.1 PCI bridge [0604]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) PCI Express Port 2 [8086:8112] (rev 06) 00:1d.0 USB Controller [0c03]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #1 [8086:8114] (rev 06) 00:1d.1 USB Controller [0c03]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #2 [8086:8115] (rev 06) 00:1d.2 USB Controller [0c03]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB UHCI #3 [8086:8116] (rev 06) 00:1d.7 USB Controller [0c03]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) USB EHCI #1 [8086:8117] (rev 06) 00:1f.0 ISA bridge [0601]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) LPC Bridge [8086:8119] (rev 06) 00:1f.1 IDE interface [0101]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) IDE Controller [8086:811a] (rev 06) 01:00.0 Ethernet controller [0200]: Marvell Technology Group Ltd. Unknown device [11ab:4380] (rev 10) 02:00.0 Network controller [0280]: Atheros Communications Inc. Unknown device [168c:002a] (rev 01) I've think issue in 00:1f.1 IDE interface [0101]: Intel Corporation System Controller Hub (SCH Poulsbo) IDE Controller [8086:811a] (rev 06) Also maybe someone know how-to achieve booting from SD or MS Flash card in Chameleon
×