Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About audidubber

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 04/30/1984

Contact Methods

  • Website URL

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. ATI Mobility Radeon X1350

    so does x1300 mobility have 1280 res yet? been waiting over 2 years now and cant understand these replys at all. thank you! you can email me at dustin@dagdesign.com if there is finally a cure! thank you : )
  2. i have been searching for how to get 1280 resolution for my mobility 1300 on my dell inspiron e1505. i love mac and really want to use it but cant find a solution for ati mobility 1300, anyone have a suggestion for a different graphics card that will work for my computer and has 1280 for iatkos? thanks
  3. ATI Mobility Radeon X1350

    does this work for 1300? also does it change resolution or just enable qe because ive enabled that before and had no resolution change but mouse tearing so it was pointless and i uninstalled it. i still have no hope for a new resolution. thanks!!!! : ]
  4. X1300-X1350-X1400-X1450

    still no hope for x1300 : ( im on VISTA STILL!! even though iv had mac for half a year i wont use it with crappy resolution.....
  5. Annoying designs

    So what do you use instead of tables to get your div items to the positioning you want them in?
  6. ATI mobility X1300/X1400 -only

    : ( i know. im thinking about just getting a mac book pro when i get the money.
  7. Ati drivers

    hey i have x1300 mobility. howd u get it to work?
  8. ATI mobility X1300/X1400 -only

    bump. nothin yet?? comeonnn people... damnit. this is the only thing holding me back from using mac 24/7. im on vista 24/7 because i cant stand less than 1280x800................................
  9. web page alignment - please help

    Hey! great code! i was wondering how to center div layers as well. : )
  10. Web Application/Site Languages

    CSS, HTML, JAVASCRIPT, XML. I want to learn more php, sql, etc.
  11. Show Your OS X Desktop!

    My new black icon theme.
  12. ATI mobility X1300/X1400 -only

    this has been going for 2 years and more. pere helped me get hardware excelerated and q enabled. But still no solution for 1280x800 on the x1300 ati???? im stuck at crappy resolution and i cant force stretch!
  13. Please Help! iatkos 4.1 ATI

    alright, pere at uphuck was nice enough to help me delete the kext. and boot without having to install. i got audio working with applehda but still no luck with video.. i searched and it looks like people with x1300 have been lookin for a driver for 2 years! so i guess im out of luck... : (
  14. Hello, I have a DELL Inspiron E1505 and iatkos 4.1 ATI Mobility Radeon X1300, Sigmatel High Definition Audio Codec Processor Intel Core 2 Duo CPU T5500 @ 1.66GHz, 1667 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) SAMSUNG HM120JI ATA Device Size 111.79 GB Dual Booting Mac OS X and Vista Installed everything perfect and ran very vanilla!! Stock Kernal, ACPI Stock, SMBIOS MACbook, software update enabler, removed thermal kexts, laptop battery. Everything worked perfect, booted on first try everytime. restarted first try everytime, Network worked perfect right when it loaded. Not like 2.0 that i was using. this program is perfect! Excellent job! But then I tried to install ATI Inject x1600, it booted good on grey screen, the blue screen flashed (i thought i was in the clear) then the screen turned black. tried in -x mode and did the same thing. so now im in vista on this forum. every time i try to get my resolution to 1280x800 by installing these drivers, or trying to get my audio to work, it doesnt work and i have to reinstall it. Is there a way to go into the boot disc and erase the ati inject and fix it. or do i have to erase my partition and reinstall it again.? Also, can someone please help me get my ati resolution and my audio to work after i get this fixed. Thank You guys!!!! Your the best!!