Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Moiz TK

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Moiz TK

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. AMD 7970 Working With Full QE !

    Sorry about that. Also if i disable AppleHDA and use VoodooHDA, my onboard is recognized and works but my hdmi audio is still not working and in IOREG it shows a "disabler" string underneath HDUA here is the IOREG with voodoohda loaded http://www.mediafire.com/download.php?63qxyab6og2abne VoodooHDA in the verbose mode bootup says this exactly Controller: Intel 82801I (vender ID: 8086, device ID: 293e) Controller: ATI (Unknown) (vender ID: 1002, device ID: aab0) error: invalid CORB size: 00 error: getcapabilities failed does that mean it recognizes the hdmi audio controller on the gfx card???
  2. AMD 7970 Working With Full QE !

    I finally got it to change the Framebuffer using DSDT, turns out clover was using the old dsdt in the EFI/patched folder and not the new one in root/DSDT SO now i got Dashimaki working and everything except the HDMI audio is working, the HDMI port is working but the audio isn't working (meaning in system prefs there is no output device) Also i haven't got the HDMI audio to work at all/ever. here is my ioreg: http://www.mediafire.com/download.php?cqfm2cp1m571vc3 (mediafire link beacuse the ioreg file was too big to attach)
  3. AMD 7970 Working With Full QE !

    Im getting fill acceleration and all the games are running smoothly but my HDMI w/ audio output doesnt work when Aji framebuffer loads, only my dvi output works with Aji when i use no dsdt and Graphics injection = No, all my ports (DP, HDMI without audio tho and DVI) work but with this setting i have no FB loaded and i dont get full acceleration i wanted to change FB to see if Buri or anything other FB could get my HDMI with audio to work
  4. AMD 7970 Working With Full QE !

    Alright ill try without dsdt and the injection but the the FB doesnt change even if i change it from the dsdt in the code i posted earlier (also the code went under my device PEGP as suggested in the rampagedev guide for 7xxx dsdt) I know it doesnt change because in the IOREG it sasy ATY, Aji @0 and @1, @2 and @3 and it never changes from the Aji FB
  5. AMD 7970 Working With Full QE !

    Okay so i think it is in my dsdt, following the guide from rampageDev on the 7xxx dsdt, i see that this following code is in my dsdt: Store (Package (0x10) { "AAPL,slot-name", Buffer (0x07) { "Slot-1" }, "device-id", Buffer (0x04) { 0x3D, 0x68, 0x00, 0x00 }, "@0,name", Buffer (0x0D) { "ATY,Buri" }, "@1,name", Buffer (0x0D) { "ATY,Buri" }, "@2,name", Buffer (0x0D) { "ATY,Buri" }, "@3,name", Buffer (0x0D) { "ATY,Buri" }, "model", Buffer (0x13) { "AMD Radeon HD 7770" }, "hda-gfx", Buffer (0x0A) { "onboard-1" } The part that says "ATY,Buri" is what i changed it to (from the original which said Aji) and restarted the hackintosh, but it still loaded Aji so idk how or what else you could change to have the Buri framebuffer loaded
  6. AMD 7970 Working With Full QE !

    how do you change the framebuffer that is loaded?? i tried through clover to change the framebuffer but it always loads Aji framebuffer. Is there a way to change it other than clover as clover is not changing it?
  7. AMD 7970 Working With Full QE !

    i tried the DSDT injection, but i just end up with a black screen. I am able to sleep the computer and wake it up, but even after doing the sleep/wakeup thing, the screen stays black If i run the mac using clover efi bootloader without dsdt and graphicsenabler=no then i get an white screen in which the sleep trick works and the desktop shows but no framebuffer is loaded Any help on how to fix the dsdt so the black screen is fixed ??? MY card is a 7770 ati Ghz edtion from MSI here is my original dsdt and the modified dsdt DSDTs.zip
  8. RT2860 For Lion?

  9. RT2860 For Lion?

    hey, i have a RT2860 Ralink pci card. It works perfectly with the latest ralink drivers in Snow leopard, but i updated to lion and now it wont work. I tried all the drivers from ralink's site and it still doesnt work. ON the latest one, it always shows DISCONNECTED, even if i create a profile and connect to it, or just simply connect to any network, it still shows DISCONNECTED. ON the older versions, it keeps connecting and disconnecting, and doesnt keep a stable connection. I tried almost everything and it still doesnt work, so can anyone help plz? thxs