Jump to content
InsanelyMac Forum

@ROBASEFR

Members
  • Content count

    608
  • Joined

  • Last visited

About @ROBASEFR

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    France
  1. Yes, my config.plist is up to date.. I got Clover v2.4 r4440 (compiled with Xcode 9.3 from chriss1111 , wich works without problems ! Many thanks to him
  2. Hello, I'm expériencing big problems with the latest Clover versions r4428 or r4439. Boottime is very slow (5 mn) and arrives to black screen finally. For me the latest version r4418 is ok. (Didn't change anything else What changes since r4418 could be involved for our MOBO ? Thanks for your lights !
  3. @ROBASEFR

    CUDA 387.178 is out! (UPDATE 04/02/2018)

    Yes, you are better bold
  4. In my experience that are problems related to NVRAM settings. Try deleting NVRAM.plist on ESP from your boot disk Good luck
  5. Flawless update here to 10.13.4 (Combo) here and GTX970 working with latest WebDriver-387.10.10.10.30.103.pkg and Cudadriver_387.178 !
  6. @ROBASEFR

    CUDA 387.178 is out! (UPDATE 04/02/2018)

    Yes, thank you ! https://www.nvidia.com/object/macosx-cuda-387.178-driver.html
  7. REALTEK codec ID: Ox10EC0256 = ALC256 You need: AppleALC.kext + Lilu + CodecCommander + SSDT-ALC256.aml install CodecCommander to L/E or S/L/E remove all applehda patches in clover config Devices\Inject\Audio\13 boot with -lilubeta -alcbeta argument
  8. Thanks Chris ! Works marvellous on macOS High Sierra 10.13.3 and my (old) USB DLink DWA-120 rev.b1 (RT2870)
  9. Flawless update to 10.13.3 (Combo) here and GTX970 working with latest WebDriver-387.10.10.10.25.156.pkg update: + cudadriver_387.128 ok too !
  10. WebDriver-387.10.10.10.25.156 drivers OK for me with GTX970
  11. @ROBASEFR

    CUDA 387.178 is out! (UPDATE 04/02/2018)

    CUDA 387.99 still working with latest 10.13.2 (17C205) and Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.104 (GTX-970)
  12. I resolved my problem with a reinstall of 10.13.2 Combo update and 378.10.10.10.25.103.pkg Thanks for all the suggestions ! "Anybody could need some help some time "....
  13. No i'm using HDMI or DVI Hoping the solution comes for me at the next update ..
  14. I tried it already Chriss ! (view post 969) modified SystemVersion.plist 17C89 -> 17C88 Installed also latest CUDA 387.99 update, could this interfere ?
×