Jump to content

@ROBASEFR

Members
  • Content Count

    614
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About @ROBASEFR

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    France

Recent Profile Visitors

9,198 profile views
  1. Thanks for your suggestions and those from Emilo but i didn't succeed ! I think it is my DSDT.aml wich was ok for years now .... Happy New Year !
  2. I removed apfs-64.efi driver from drivers64 folder and installed ApfsDriverLoader-64 instead. I used latest Clover Configurator and updated my config.plist. But still the same with r4798 I always used Legacy booting with BIOSBLOCK IO ( 7) I this prohibited know ? I suppose that my old DSDT.aml is blocking normal boot now ....
  3. Helle there, Experiencing the same problems here to update Clover. With my GC 970GTX i have no interest to go to Mojave. macOS 10.3.6 is going fine here with Clover r4440. I did try every Clover release until 4813 but no way to boot. Question: Anyway, is there any interest to update Clover for our old MOBO's ??
  4. @ROBASEFR

    macOS Mojave 10.14.1 is out

    Having Mojave 10.14 installed with macOS Mojave Patcher Tool on my MACBook Pro 8,1. no Auto Apple update for the moment and mac OSX 10.14.1 update.pkg doesn't accept install ( seems normal probably system checks ....) Have to wait for update of the patcher tool update: "Patch Updater" updated to v.1.10 now Auto Apple updated to 10.14.1 No problems !
  5. Here is the basic DSDT for your board. I don't have a Clover config.plist for this board but you can start with the default one and configure it at minimum : - set RTC =True - Generate P and C states Look also in this topic: Good luck ! DSDT-GA-X58A-UD3R-2.0-FH.aml
  6. Yes, my config.plist is up to date.. I got Clover v2.4 r4440 (compiled with Xcode 9.3 from chriss1111 , wich works without problems ! Many thanks to him
  7. Hello, I'm expériencing big problems with the latest Clover versions r4428 or r4439. Boottime is very slow (5 mn) and arrives to black screen finally. For me the latest version r4418 is ok. (Didn't change anything else What changes since r4418 could be involved for our MOBO ? Thanks for your lights !
  8. @ROBASEFR

    CUDA 410.130 is out! (UPDATE 09/19/2018)

    Yes, you are better bold
  9. In my experience that are problems related to NVRAM settings. Try deleting NVRAM.plist on ESP from your boot disk Good luck
  10. Flawless update here to 10.13.4 (Combo) here and GTX970 working with latest WebDriver-387.10.10.10.30.103.pkg and Cudadriver_387.178 !
  11. @ROBASEFR

    CUDA 410.130 is out! (UPDATE 09/19/2018)

    Yes, thank you ! https://www.nvidia.com/object/macosx-cuda-387.178-driver.html
  12. REALTEK codec ID: Ox10EC0256 = ALC256 You need: AppleALC.kext + Lilu + CodecCommander + SSDT-ALC256.aml install CodecCommander to L/E or S/L/E remove all applehda patches in clover config Devices\Inject\Audio\13 boot with -lilubeta -alcbeta argument
  13. Thanks Chris ! Works marvellous on macOS High Sierra 10.13.3 and my (old) USB DLink DWA-120 rev.b1 (RT2870)
  14. Flawless update to 10.13.3 (Combo) here and GTX970 working with latest WebDriver-387.10.10.10.25.156.pkg update: + cudadriver_387.128 ok too !
×