Jump to content

AlliGator

Just Joined
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About AlliGator

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Egypt
  1. AlliGator

    Intel HD 4600 QE/CI Yosemite

    are you guys using VGA Monitors ?
  2. what is the different of AMD SSE3 and the Intel one and if both are the same why the stupid kernel doesn't work ... plus isn't the kernel source is available how we can't find a developer to make it working ! is it the lack of C programming or the Lack of Smart way to work this thing out of the box with AMD CPUs ?
  3. AlliGator

    {Library} VoodooHDA PinConfig

    Ar: ya ma3lem el soot waty khales ... ya reet tsa3dney ... En: The sound is not good it's very low and i almost i can hear
  4. AlliGator

    Drivers for Nvidia Geforce 9400 GT - Success

    just didn't work with my GigaByte Card Hopefull i can run my Card on Full Resolution only No QE/CI With Grphics Enabler and EFI Strings .. Thanks anyway for letting me know that my card isn't the problem ..
  5. AlliGator

    GeForce 9400GT SL 10.6.7 ?

    it sounds liek it will never happen all i can get with EFI or Graphics Enabler with Chameleon is the full resolution with my LCD monitor .. tried injectors NVEnabler + NVinject .. all i get is the full resolution only but no QE/CI ... so any and i used aquamac drivers and it doesn't work it gets me to a KP or KT and i have to fresh install it ... all these tryouts was under SNOW Leopard + AMD Phenome II x2 550 BE , Gigabyte GA-MA785GT-UD3H , 3 G of 1333 DDR3 Memory and the Card From Gigabyte
  6. AlliGator

    ALC889A Gigabyte (AMD) GA-MA78-S2H in Snow Leopard

    Hey Dude Can you Please Provide a Small , Mini Tutorial How you Did it Because i Have Two Sound Cards And {censored}Bricks Both Aren't Supported The OnBoard One ALC889A , And Creative SB Audigy SE , So Please Provide us with the Link of the VoodooHDA Installation Method , Thanks For Reporting
  7. All i Got is : AMD Phenom II X2 550BE Gigabyte GA-MA785GT-UD3H With ATI SB750 rev 00 Chipset ATI HD 4200 Built in VGA 2 Gigs of Ram Creative Sound Blaster SB Audigy Nividia 9400GT i tried all those steps but with no luck always getting KP with rtclock or kernel trap i tried to install with only the legacy kernel + Sata Fixes + Biso Restter (Elliot) + AMD Patch Still The Same and when i used the modbin kernel it shows me a KP with Miss Version of the CPU All Those Tried With -v and busratio=20 (18,16,15,15.5) and Cpus=1 any other suggestion ?. The AHCI Is Active and Set As Sata Type And IDE is Disabled S3 is Active No Overclocking or any voltages ups or downs still the same error the DvD is burnt with imgburn at 4x Speed and imgburn verified it successfully and the Mac Installer checked it and it said its good for your info i'm using the hazard SL
  8. All i Got is : AMD Phenom II X2 550BE Gigabyte GA-MA785GT-UD3H With ATI SB750 rev 00 Chipset ATI HD 4200 Built in VGA 2 Gigs of Ram Creative Sound Blaster SB Audigy Nvidia 9400GT
×