Jump to content
InsanelyMac Forum

Slingky

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Slingky

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Slingky

    AppleHDA Solution - Work in progress

    Thank you .......!!!!!!! installer1 for alc268 is working on Acer Extensa 5620. i see 2 outputs but i have to change manually between laptop speakers and headphones for microphone, it seems to detect my voice... But which software may i use to try a recording ???
  2. Slingky

    AppleHDA Solution - Work in progress

    where is alc268test on first topic page ??? it is not there anymore. please repost it. thanks
  3. Slingky

    AppleHDA Solution - Work in progress

    I have an acer extensa 5620 laptop. sound chip is Realtek High Definition Audio (VEN_10EC&DEV_0268) I suppose an ALC268 audio chipset. The only driver that works is AzaliaAudio pkg. (but no headphones output or mic) I tried the "external mic" and "no mic" versions of The Taruga-Diego driver a few posts above and it does not find my audio card. May you help me please ?
  4. Slingky

    Acer Laptop users (Intel).

    I installed AzaliaAudioPkg and now my sound card works but only for speakers, no output for earphones or sound system... Do you guys have something better ? And for LAN and Wifi ? Still a no go !?
  5. Slingky

    Acer Laptop users (Intel).

    Hi guys, Just bought an Acer Extensa 5620-6389 The specs described are similar. I installed the natit patch for Intel GMA X3100 and it is working good. What I miss now is LAN and WiFi. I know the Intel Pro/Wireless 3945ABG driver is not ready for leopard yet, but I would like LAN at least: The LAN Ethernet adapter is 10/100/1000 and it is : Broadcom NetLink Gigabit Windows says: VEN_14E4&DEV_1693 Could somebody help us ?
  6. Slingky

    Users with GMA 950 / X3100 Real Macs needed here

    @paulicat Thanks a lot man ! Your natit.kext solve my X3100 problem on my Acer 5315 laptop. I don't have to use an external monitor anymore. And it's accelerated at 1280x800 which is laptop native resolution...
  7. Slingky

    X68 or universal binary picture viewer

    i found how to pass from picture to picture in "Preview" go to folder apple key+a (select all pictures) open in preview app then use apple key+right or left to navigate
  8. thanks bofors, i finally reinstall macos from scratch and use natit dual 0.02 it worked the 1st time. only one problem, my screen colors seem to be less vivid ! maybe it's my eyes... now, winxp in parallels is a lot faster even in fullscreen. thanks you very much.
  9. sorry, for hang problem... i didn't had to reinstall. i boot install dvd, then use disk utility to check/repair permissions and check/repair disk i reboot and it was working again i also tried natit dual 0.01 same thing do i have to remove IONDRVSupport.kext ???? i put here the dmesg: display: family specific matching fails Natit: Starting. Natit: Setting device_type=NVDA,Parent Natit: Setting @1,device_type=display Natit: Setting @0,compatible=NVDA,NVMac Natit: Setting @1,compatible=NVDA,NVMac Natit: Setting @0,fboffset=0x00020000 Natit: Setting @1,name=NVDA,Display-B Natit: Setting @0,name=NVDA,Display-A Natit: Setting NVCAP=<data not shown> Natit: Setting @0,device_type=display Natit: Setting model=GeForce 6600 NVDA,Display-A: Not usable
  10. i tried natit dual 0.02. same thing. NVDA,Display-B: not usable i tried switching my monitor to the other output on video card...i started to have problems... hangs at boot in ide controllers... I have an Nforce4 board. it's Asus A8NSLI Premium... I'm not able to start Macos on any video card output... Think i will have to reinstall... Do you have ideas ?
  11. Do i need to set EDID in info.plist ?
  12. Hi guys! please help me. I'm running MacOS 10.4.8 with kernel 8.8.1 I have a GeForce 6600 and i tried both Titan and Natit both give me NVDA,Display-A: not usable or NVDA,Display-B: not usable i also tried both outputs on my graphic card. there is my device details from profiler: NVIDIA GeForce 6600: Chipset Model: NVIDIA GeForce 6600 Type: Display Bus: PCIe VRAM (Total): 256 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0141 Revision ID: 0x00a2 Displays: Display: Resolution: 1024 x 768 Depth: 32-bit Color Core Image: Not Supported Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Quartz Extreme: Not Supported Display: And there is dmesg: Titan: By omni, built November 4, 2006 Titan: Testing for NVidia card... Titan: Found NVIDIA GeForce 6600 Titan: All set, cross your fingers! skgeosx: Ethernet address 00:13:d4:ea:e3:99 skgeosx: Enabled! skgeosx: setMulticastMode on skgeosx: setMulticastMode off NVDA,Display-B: Not usable Thanks in advance.
×