Jump to content

angelosp

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

About angelosp

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 06/12/1977

Contact Methods

  • Yahoo
    angeloroncallisp@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Triplice Fronteira
  1. Mald0n you will make all this amazing packet for high Sierra too? Thanks.
  2. Great. How can I patch my dsdt? Sorry, unofrtunately I am so noob.
  3. Maldon, could you please help me to enable HDMI audio on my GTX1070? I really need it. My mobo is the same of the topic. thanks
  4. Audio over HDMI on GTX 1060

    Maldon I have GTX1070, latest webdrivers installed. Will HDMI works for me?
  5. Gigabyte Z170M-D3H 6700K Build & PM

    Thanks for your fast reply. Unfortunately I am not able to arrive in instalation page, always KP. Sorry for my bad english. I'm from Brazil.
  6. Gigabyte Z170M-D3H 6700K Build & PM

    Please, help!!!! I have tried so many time to install el capitan and was not able. Always KP. Someone please assist me. I really don't lnow what to do. My setup; CORE I7 6700 GA-Z170M D3H 8GB GSKILL DDR4 EVGA GTX960 POWER SUPPLY EVGA 750 WATTS GOLD SSD EVO 850 250GB SSD CORSAIR 256GB HD 2TB SEAGATE CORSAIR CARBIDE SERIES AIR 240 SIMPLE MOUSE AND KEYBOARD USB 2.0 EXTERNAL SSD WITH EL CAPITAN AND CLOVER INSTALED USING EL CAPITAN MAKER, [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] WON'T INSTALL COLVER PROPERLY IN SSD I have been for so long time trying at least enter instalation page, but never was lucky. Please I am desperate. Help me someone!!!! here are the KP screens:
  7. Thank you very much for the information! I assume I'm a noob and I need to know how can I change ig-platform-id to another value? And the framebuffer? I appreciate your support.
  8. Thank you!!! Now I'm able to boot from my internal SSD, but only using Boot from EFI > Volume > EFI > Clover > CloverX64.efi as you told me. There's another easy way to boot? I still have a problem. I just can boot when using clover, option, graphic's injector menu (enabling first and last option). If I try to boot without this it stucks here: What kext to install to have sound working properly? Apple HDA? What is the best app to install kexts? What's wrong? Thank you very much.
  9. Hi guys. I need assistance please!!!!! I have been able to install Mavericks 10.9.4 on the second drive of my laptop (a 64GB SSD). I installed Clover in EFI parttiion of the SSD, but I can't boot without using the pendrive where is clover bootloader. I still have to use graphics enabler to be able to boot. I have uninstalled Mavericks so many times, but no luck, If someone could give me some tip about what is happening, I really appreciate your support. Thanks to everyone. My laptops's signature is very similar to the one of this topic.
  10. Hi everyone! I really need help... I'd like to install a hackintosh, anyone, in my notebook. I'm really tired using Windows 7, it's so sloooooow. That's my specification: -------[ Summary ]----------------------------------------------------------------------------------------------------- Computer: Computer Type ACPI x64-based PC (Mobile) Operating System Microsoft Windows Vista Home Premium OS Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 10.0 Computer Name ANGELORONCALLI User Name ANGELO RONCALLI Logon Domain ANGELORONCALLI Date / Time 2011-04-05 / 13:44 Motherboard: CPU Type 2x , 2266 MHz Motherboard Name Hewlett-Packard HP Pavilion dv7 Notebook PC Motherboard Chipset Unknown System Memory 6134 MB BIOS Type Insyde (01/22/10) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce G105M (512 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce G105M (512 MB) Monitor Generic PnP Monitor [NoDB] Storage: IDE Controller Intel® PCHM SATA AHCI Controller 6 Port IDE Controller JMB38X MS Host Controller IDE Controller JMB38X SD Host Controller IDE Controller JMB38X SD/MMC Host Controller IDE Controller JMB38X xD Host Controller Disk Drive Hitachi HTS725032A9A364 (298 GB, IDE) Disk Drive Hitachi HTS725032A9A364 (298 GB, IDE) Optical Drive DTSoftBusCd00 Optical Drive hp CDDVDW TS-L633N SMART Hard Disks Status OK Partitions: C: (NTFS) 275007 MB (94848 MB free) D: (NTFS) 305242 MB (41187 MB free) E: (NTFS) 17682 MB (2782 MB free) F: (FAT32) 97 MB (90 MB free) I: (FAT32) 12237 MB (12236 MB free) Total Size 596.0 GB (147.6 GB free) Input: Keyboard Microsoft eHome MCIR 109 Keyboard Keyboard Microsoft eHome MCIR Keyboard Keyboard Microsoft eHome Remote Control Keyboard keys Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard with HP QLB Mouse HID-compliant mouse Mouse Synaptics PS/2 Port TouchPad Network: Primary IP Address 192.168.1.100 Primary MAC Address 00-23-14-0D-7C-68 Network Adapter Intel® Centrino® Advanced-N 6200 AGN (192.168.1.100) DMI: DMI BIOS Vendor Hewlett-Packard DMI BIOS Version F.16 DMI System Manufacturer Hewlett-Packard DMI System Product HP Pavilion dv7 Notebook PC DMI System Version 049D210000241210000020000 DMI System Serial Number 4CA0055RQ4 DMI System UUID 434E4630-30353552-51340026-9EF90D49 DMI Motherboard Manufacturer Hewlett-Packard DMI Motherboard Product 365C DMI Motherboard Version 32.24 DMI Motherboard Serial Number 4CA0055RQ4 DMI Chassis Manufacturer Hewlett-Packard DMI Chassis Version N/A DMI Chassis Serial Number None DMI Chassis Asset Tag DMI Chassis Type Notebook --------[ Debug - Unknown ]--------------------------------------------------------------------------------------------- FW PHY Unknown (00FFFFFF-00FFFFFF) HDD Hitachi HTS725032A9A364 Monitor ID LGD0226: Generic PnP Monitor [NoDB] Monitor Vendor LP173WD1-TLC2 Thank's to anyone who help me!!!!!!
  11. Instalaçao de OSX, já nao sei o que fazer!

    Olá a todos! Bom, pessoal eu consegui instalar o Ideneb 10.5.4 no meu notebook Hp. Instalei o som e o video e tá funcionando direitinho. Preciso de ajuda com algumas coisas e os experts que puderem me ajudar, agradeço: 1-Nao tenho os drivers pra rodar rede com fio e nem wireless. Minha placa wireless é uma Intel 4965AGN. 2-Aquela famosa animação linda do leopard, que se vê quando a gente passa o mouse sobre os ícones e eles "se levantam" não está disponível pra mim. Não sei se é questão de configuração ou o que seria. 3-Instalei a opção do idoma portugues br, mas não sei onde modifico do inglês nativo pra pt/br. Também queria configurar meu teclado com a opção que utilizo no Vista que é a english/international, que me habilita cedilha, til, etc... 4-Meu drive de DVD, que usei pra instalar o Ideneb, não é reconhecido pelo leopard, que diz que não ha drive de DVD. 5-Minha webcam integrada ambém não é reconhecida, eu cheguei a ver no youtube um cara que instalou o leopard num notebook parecido ao meu e a dele funcionava direitinho! Desde já agradeço a todos os que puderem compartilhar seu conhecimento e auxiliar a alguém que não conhece nada de mac, está apenas começando, por isso não sabe como fazer coisas básicas do tipo configurar um teclado e mudar o idioma. Um abraço a todos: Angelo PS: Meu chip7 é um Intel ICH8
  12. Instalaçao de OSX, já nao sei o que fazer!

    Meu chip7 é um Intel ICH8!!!!!! O modelo da placa mae é acho que é esse, mas nao tenho certeza:432945-001. Eu vi um video tutorial no youtube de um cara instalando num notebook HP, mas tem muito comando que nao entendo, apesar de saber um pouco de ingles. Desculpe a ingnorancia blackhood, mas sou leigo no assunto, o que exatamente é um kernel? Como identifico ele? Quem puder ajudar, agradeco desde já.
  13. Instalaçao de OSX, já nao sei o que fazer!

    aqui vai o link correto da foto: Foto
  14. Olá a todos. Tenho um notebook HP com a seguinte configuração: Processador Intel Core 2 Duo T5750 2.00ghz com 2MB de cache, 4GB DDR2 667mhz, HD Sata de 320GB 5400rpm, Gravador de DVD com tecnologia LightScribe, Tela de 17.0" Widescreen com resolução de 1440 x 900, Windows Vista Home Premium Original, Placa de Vídeo GeForce 8600M GS com 512MB DEDICADA, Wireless, HDMI, Leitor de Cartões, Webcam, Controle Remoto Tenho o Leo4Allv2 Universal 10.5.2 etambém o Iatkos mais recente, instalo os dois sem problemas, mas não consigo sair da primeira tela depois da instalação. O Leo4all instalou tudo, mas não faz o boot. Durante a instalacão deu um erro que vou postar aqui a foto e o iatkos nao sai da primeira tela, instala tudo mas nao abre o OS. O que preciso fazer ou o que estou fazendo errado? Além do DVD de instalaçao e de possiveis drivers depois o que mais preciso? Por favor ajudem, porque já tentei ajuda em outros foruns e nao consegui. Sempre me disseram que aqui é o melhor forum, onde o pessoal manja e compartilha conhecimento.. Agradeço a todos que ajudarem. Foto
×