Jump to content
InsanelyMac Forum

riccardo70

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About riccardo70

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 07/06/1970

Contact Methods

  • MSN
    up_go_r@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Italy-Sicily
  1. riccardo70

    I do not see my sound ..help me pls

    then... after trying 1000 driver now my Realtek 888 integrated works,finally!!!! ... but the list of devices tells me NO SOUND DEVICE! The device not result installed, but it sounds! I know someone explain this situation and help me...please will be obliged!!! tanks riccardo
  2. Flatfoot listem me.....download the last version of the kext in this link http://techresearchinfo.blogspot.com/ ..this is the dingguijin forum...download the package in the first post...the first link!!!!unzip you will find many files but you only take the Intel82566MM.kext 1° - open the terminal and digit kextstat - enter... to catch your system information: the version of com.apple.iokit.IONetworkingFamily - com.apple.iokit.IOPCIFamily - com.apple.kpi.bsd - com.apple.kpi.iokit - com.apple.kpi.libkern - com.apple.kpi.mach. 2° - now open and scroll the Intel82566MM.kext /content/info.plist you'll see this: <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.iokit.IONetworkingFamily</key> <string>1.6.0</string> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>2.4.1</string> <key>com.apple.kpi.bsd</key> <string>9.3.0</string> <key>com.apple.kpi.iokit</key> <string>9.3.0</string> <key>com.apple.kpi.libkern</key> <string>9.3.0</string> <key>com.apple.kpi.mach</key> <string>9.3.0</string> </dict> .................change your system information in the same voice..and save. istall the Intel82566MM.kext in ....../system/library/extensions ....and you're done! i have install with the Kext Helper b7. and thanked dingguijin for all!!!!!!! PS:sorry 4 my english...let there be clear! bye
  3. all OK!!!!! confirm enother one WORK!!!!...my device is "INTEL 82566DC - 2 Gigabit Network Connection" with IATKOS 4i (10.5.4) .....finally the ethernet working. very very very very tanks dingguijin you are great ...tank you! My PC : HP PAVILON m8160 - QUAD CORE Q6600 2.4 GHz - NVIDIA 8500GT
  4. I have a 82566DC but does not work ... I just change only OSBundleLibrary or also the DEVICE ID 0x294c8086? please help me!!!
×