Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

yoplaid

Just Joined
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About yoplaid

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. AppleHDA ALC268 Shutdown Issues [SOLVED!]

    Hi, I also after installing hdafix v.3 when I trie to shutdonw, the computer reboots instead. What shoud I do?? thanks Hi, I also after installing hdafix v.3 when I trie to shutdonw, the computer reboots instead. What shoud I do?? thanks
  2. Well, my lspci says retourn: 00:1b.0 Audio device [0403]: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller [8086:284b] (rev 03) If I install Azaliasound driver, it appears as if it worked, but no sound came off. In theory I need ACL883 which supports ICH8 but if I install the .pkg it still don't work. in the info.plist of AppleAC97AudioIntelICH.kext apears that: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>CFBundleDevelopmentRegion</key> <string>English</string> <key>CFBundleExecutable</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>CFBundleGetInfoString</key> <string>1.0.0, Copyright Apple Computer, Inc. 2004</string> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key> <string>6.0</string> <key>CFBundleName</key> <string>Intel ICHx AC97 Audio Driver</string> <key>CFBundlePackageType</key> <string>KEXT</string> <key>CFBundleShortVersionString</key> <string>1.0.0</string> <key>CFBundleSignature</key> <string>????</string> <key>CFBundleVersion</key> <string>1.0.0</string> <key>IOKitPersonalities</key> <dict> <key>ICH2 AC97 Audio</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>ICH Type</key> <integer>2</integer> <key>IOClass</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x24458086 0x24358086</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>10000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> <key>ICH3 AC97 Audio</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>ICH Type</key> <integer>3</integer> <key>IOClass</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x24858086</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>10000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> <key>ICH4 AC97 Audio</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>ICH Type</key> <integer>4</integer> <key>IOClass</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x24c58086</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>10000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> <key>ICH5 AC97 Audio</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>ICH Type</key> <integer>5</integer> <key>IOClass</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x24d58086</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>10000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> <key>ICH6 AC97 Audio</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>ICH Type</key> <integer>6</integer> <key>IOClass</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x266e8086</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>10000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> <key>ICH7 AC97 Audio</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>ICH Type</key> <integer>7</integer> <key>IOClass</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x27DE8086</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>10000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> <key>NVIDIA AC97 Audio</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>ICH Type</key> <integer>99</integer> <key>IOClass</key> <string>AppleAC97AudioIntelICH</string> <key>IOPCIPrimaryMatch</key> <string>0x284b8086</string> <key>IOProbeScore</key> <integer>1000</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> </dict> <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.driver.AppleAC97Audio</key> <string>1.0.0</string> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>1.1</string> </dict> </dict> </plist> As you can see ICH8 don't appear. There is anyway to fix sound?? thanks. ########### Wiht osx86tools I installed acl268 and then in audio midi configutarion i changed to 48000 speaker, jack and mic working
  3. BCM 4310(SOLVED in a extrange way)

    Well, I really don,t know why but I have the wifi working. Lets explain this extrange method that could be usefull to anyone like me. -first I used the script bcm43xx_enabler.sh were I added <string>pci14e4,4315</string> -then sudo ./script bcm43xx_enabler.sh -then i downloaded OSx86 tools -open OSx86Tools and click on ViewPci device/vendorid -it says something abaut installing something and then the airport apears. I really don't know what happened but works!!! I hope that this would help someone with my problem. Good luck!
  4. Hi, first of all, congratulations for this awesome forum, I've learned a lot here! I also have to apologise for my english (I'm spanish) Well, I've installed kalyway 10.5.2 on my hp dv6835es. It works smooth BUT I don't have neither power management nor wifi. When I installed LEO4all I had power management(but the DVD drive didn't work). My wifi card is a BCM 4310 or at least this is waht OSx86Tools said. I've runned 43xx enabler, i've also changed the id by hand (in info.plist i added <string>14e4,4315</string> that someone in the forum said that worked) and finaly I changed NetworkConfiguration or something like this putting en1 instead of en0 and changing the 0 for a 1. Anything worked, it's like if the wifi doesn't existed. Finally the wifi swith ALWAYS appears as OFF, so maybe this is the problem. Do you know any way to fix my wifi?? Thank you very.
×