Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About machotom

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATi Mobility Radeon HD 4570

    anyone !?
  2. ATi Mobility Radeon HD 4570

    With Dong's Kext can I watch movies? Flash working!?
  3. Hello, I dont speak french and sorry about troubleing in english in you topic ... So with this tutorial do we have QE/CI support? Or cant watch movies for example !? Thanks!
  4. i can choose only 2 channel formats, 16,20 and 24 bits. i tried choosing all when itunes playing a song,but doesn't works. tried to plug a headphone into a jeck, but it doesn't work. can you tell me something more to do? thanks for quick reply!
  5. hey! i got a dell inspiron 6400 (e1505) notebook, my sigmatel audio is not working. in system preferences - sound i see an apple hd audio output, but there's no sound. i tried your how-to but it wasn't the right solution to my problem it's still no sound:(. i got a kalyway 10.5.2 install with sigmatel 9200 sound card and an installed sigmatel 9200 card kext. can you tell me something to do with it? thanks dude
  6. have u got any idea with sigmatel 9200 audio ?! tried to patch and install kexts but no audio works. i made a clean install with dell laptop post installer and installed sigmatel 9200 driver but still no sound and osx cant identify my audio card. any idea??? - kalyway 10.5.2 default
  7. Hey! I'm using a 10.5.2 Kalyway version in dell e1505. My Sigmatel 9200 audio is not working after install that azaila driver. In sound preferences I can see output device (named HD Audio Output) and dell's media buttons are working but no sound! May I use HDApatcher ? How ? What kind a codec shall I update with that app? Thanks for reply!