Jump to content

PSchmitzy

Just Joined
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About PSchmitzy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi Weaksauce, Thanks for the Boot 132 link. I spent yesterday afternoon doing an install using the 132 method.....put it on a fresh 80 gig drive....still have my Kalyway 10.5.4 and it works great. The Boot 132 method worked real well on my EP-DS3L..... hope you don't mind me posting here . My only glitch with the install is that my airport is not detected on regular boot. If I boot with "-f" which I think flushes the cache on boot, the card shows up and everything works fine. Is there any problem booting with "-f" as a normal start-up procedure? Any thoughts? I did some digging and it seems that this is an common problem but have found no fixes yet. I have a Buffalo PCI wireless that works well when it is seen by the os. I have tried it in different PCI slots but no joy...I don't think this is a hardware problem or a PCI problem. I am looking forward to your Kalyway 10.5.5 update. I have no wireless troubles with your Kalyway 10.5.4 install. My system Setup: Weaksauce....Kalyway install to 10.5.4 or Boot 132 install to 10.5.5 Gigabyte EP35-DS3L with F5 BIOS Q6600 4GB ram (Corsair DDR2-800) Gigabyte 7600GT 256 SATA 80GB HD (OSX install on this with GUID) SATA 500GB HD for Timemachine SATA Lite On DVD-/+RW drive Buffalo WLI2-PCI-G54S PCI wireless RME HDSP 9632 PCI sound card (all the way up to 192!) ADS Pyro PCI Firewire (three ports)
  2. Hey Everyone, More information. I have solved my sound card problem! In my last post I stated that I tried to install a RME Digi 96 sound card and could not get it to work. I later realized that this is a Mac-tel mac and needed universal drivers. The RME card is older and works for Mac or Windows but not for universal. I traded the card in for an RME HDSP 9632 installed the UB drivers and so far the tests are 100%. Also I installed my Lynx AES16 sound card....and it was recognized as well. I am very pleased with this result. I know many people are going the USB or firewire route for sound out-put. Just want to let everyone know that you can use onboard cards as well. I checked out the wake up from sleep. 100% I have won a ADS Pyro firewire PCI card on E-bay for $4.00 and this will add firewire 400 to my machine. I still have to test out my on board ethernet. Schmitzy My system Setup: Weaksauce....Kalyway install to 10.5.4 Gigabyte EP35-DS3L with F5 BIOS Q6600 4GB ram (Corsair DDR2-800) Gigabyte 7600GT 256 SATA 80GB HD (OSX install on this with GUID) SATA Lite On DVD-/+RW drive Buffalo WLI2-PCI-G54S wireless (Mac see's this card as an Airport card right off the bat) works great! RME HDSP 9632 sound card ( all the way up to 192!)
  3. Hey Everyone, I just want to up-date my progress so far. In my last post I stated I was having trouble with my video card....well I now have a working Hackintosh! I replaced my ASUS 7600GS 512 with a Gigabyte 7600GT 256 and right from the first boot the thing worked! I have full resolution selection and QE is recognized. Machine shuts down and restarts just fine.....have to check the sleep thing. The screen rotation option even works. DVD player works just fine. It seems that the video card is one of the most important items in the build...please choose a correct card when you build......do your research! Take it from someone who has become very good at doing a clean install of leo! I have installed the audio driver from the Weaksauce package and am going to test now. I built this box in hopes of using it for recording audio. I have installed a RME PAD......PCI sound card but so far it is not recognized......loaded the Mac drivers......anyone have any thoughts on this? I think I might have to explore the firewire option. I would like to thank everyone involved in this great project. I will keep you updated as thing progress. Schmitzy My system Setup: Weaksauce....Kalyway install to 10.5.4 Gigabyte EP35-DS3L with F5 BIOS Q6600 4GB ram (Corsair DDR2-800) Gigabyte 7600GT 256 SATA 80GB HD (OSX install on this with GUID) SATA Lite On DVD-/+RW drive Buffalo WLI2-PCI-G54S wireless (Mac see's this card as an Airport card right off the bat) works great!
  4. Hi, This is mt 1st post. Installed Kalyway 10.5.2 re: Weaksauce guide. My problem so far is: I am having trouble with video drivers..... I think I must have done 5 clean installs and as I get into 10.5.4 everything is fine until I install the NVinstaller v. 52. This machine will boot and then go to a blue screen which goes dim blue and hangs. Before I install the NVinstaller I only have a screen res of 1024 by 768 but everything works.... wake...restart....shut down. I have followed the install to the letter and am really good at it after the fifth try. The one thing that I wonder about is that when my computer starts I see this readout in one of the black screens before OSX opens: VESA V 3.0 256MB (NVIDIA) IS my Bios telling me that my Vid card is only 256 megs? The ASUS vid card states that it is a 512 card. I am very new to the Hackintosh world but am encouraged by my progress so far. Any thoughts? Regards! My system Setup: Gigabyte EP35-DS3L with F5 BIOS Q6600 4GB ram (Corsair DDR2-800) Asus EN7600GS vid SATA 80GB HD (OSX install on this with GUID) SATA Lite On DVD-/+RW drive Buffalo WLI2-PCI-G54S wireless (Mac see's this card as an Airport card right off the bat)
×