Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Cle Daddy

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Cle Daddy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Ok anyone who can help me I would be very thankful. I have an ET1352G Desktop Chipset Type NVIDIA GeForce 6150 SE AMD Athlon II X2 260u 1.80GHz Nvidia GeForce GT620 Video 8GB Ram Its an nForce SATA but bios AHCI option is greyed out I have tried about 10 different methods such as iAtkos, Hazard, Niresh, SnowLeo, and so on and I haven't even been able to get the install distro to get to the installer. Either the system shuts down or I get the "still waiting for root device" If anyone can help with any ideas that would be great.
  2. DVD burn support Leo4all

    Although my system still reports that burn is not supported. A kind irc channel helper suggested using toast as my burning software, now all is well
  3. DVD burn support Leo4all

    I have updated to 10.5.4 Kalyways update. my kernel is a vanilla 9.4.0 still no burn support for my Phillips (ide type) dvd burner
  4. imovie08 freezes

    When I try to export a movie in imovie08, my system automatically freezes. MB GA-8IPE 1000L 3.2 P4 4GB ram Leo4all installed on 40gb ide HDD. I have updated imovie. Took out memory all the way down to 2gb. used boot maxmem=1024,2048,&3072. Nothing ive tried prevents my system from freezing, when i try to export as movie. Thank you for your help
  5. DVD burn support Leo4all

    I've got a working leo4allv3 install but my Phillips DVD8801 burner has no burn support. Drive does everything else. It even act like its burning. Then i get a communication error and nothing written to DVD. the drive has the latest firmware. any suggestions on how to get this one going or what to buy that will be supported would be great. Thanks in advance