Jump to content
InsanelyMac Forum

Nick Monticello

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Nick Monticello

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Nick Monticello

    Optiplex 755 10.8.2 Only safe mode! Plz help.

    I couldn't find a DSDT for my system. Thanks for all the repsonses. I will try them when I get home this evening. Ill post back with the results!
  2. To start things off, this is definitely not my first hackintosh. I have a SFF Optiplex 755. Core2Quad Geforce GT610. I have used the iatkos ML2 installer this time. Installed starts fine using no flags. It finishes completely. Upon reboot I get the following attached screen. With the -x flag everything boots fine and the system works at full resolution and looks great. Without the -x no go. I have tried all the other normal flags. Any suggestions?
  3. Nick Monticello

    x86 Xbench Results Thread

    Here are my results on a Dell 9200 laptop. 2.0 ghz, 1gb of ram, ati9700 128mb video card. Results 171.92 System Info Xbench Version 1.2 System Version 10.4.3 (8F1111g) Physical RAM 1024 MB Model ADP2,1 Drive Type FUJITSU MHT2040AH CPU Test 160.98 GCD Loop 621.26 32.75 Mops/sec Floating Point Basic 139.40 3.31 Gflop/sec vecLib FFT 103.06 3.40 Gflop/sec Floating Point Library 157.20 27.37 Mops/sec Thread Test 235.32 Computation 194.59 3.94 Mops/sec, 4 threads Lock Contention 297.59 12.80 Mlocks/sec, 4 threads Memory Test 143.09 System 189.26 Allocate 275.42 1.01 Malloc/sec Fill 163.68 7958.45 MB/sec Copy 163.64 3379.87 MB/sec Stream 115.03 Copy 103.64 2140.74 MB/sec Scale 106.53 2200.98 MB/sec Add 126.86 2702.41 MB/sec Triad 127.27 2722.62 MB/sec Quartz Graphics Test 157.15 Line 139.93 9.32 Klines/sec [50% alpha] Rectangle 167.33 49.96 Krects/sec [50% alpha] Circle 157.90 12.87 Kcircles/sec [50% alpha] Bezier 184.68 4.66 Kbeziers/sec [50% alpha] Text 143.96 9.01 Kchars/sec OpenGL Graphics Test 128.64 Spinning Squares 128.64 163.19 frames/sec User Interface Test 434.45 Elements 434.45 1.99 Krefresh/sec Disk Test 109.56 Sequential 140.21 Uncached Write 119.98 73.67 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 122.18 69.13 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 235.09 68.80 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 128.95 64.81 MB/sec [256K blocks] Random 89.90 Uncached Write 35.40 3.75 MB/sec [4K blocks] Uncached Write 145.88 46.70 MB/sec [256K blocks] Uncached Read 202.87 1.44 MB/sec [4K blocks] Uncached Read 224.23 41.61 MB/sec [256K blocks]
  4. Nick Monticello

    Can not boot into windows

    I am very sure. But I have never pressed any key to see boot options. That is probably the problem. I will check now! Thank you. So I restarted and I dont even get the option for the darwin boot loader. It just goes straight to starting OS X. I know I did not delete the entire drive. I can see it still in Mac OS. Is there a way to enable the boot loader?
  5. Nick Monticello

    Can not boot into windows

    Ok. So I installed 10.4.5 onto my Dell 9200. Everything worked except I could not get the video card to load properly with the kext. I downgraded to 10.4.3 and it finds it find. Everything works in OS X perfectly. The only problem is after install I no longer get my boot options. It boots directly into Mac OS? I was not sure what steps to take in reinstalling Mac OS, so I think I missed a step somewhere. Is there a way to fix this problem? Please let me know. Thank You Nick
  6. Nick Monticello

    Broadcom 440X on Dell 9200

    There was a post somewhere on this forum, talking about how when you shutdown windows XP it writes some info to the card and makes it so it will not turn on at boot, or something like that. What I did to fix this was to make my boot options (in the bios) want to boot to the network first. That way the card is always on when I load Mac OS. Also, I am running native.
  7. Nick Monticello

    Broadcom 440X on Dell 9200

    Problem solved! It was due to the thing that XP writes to the card, so it turns off or something like that. It works great! I am so happy about this whole OS X and XP and the laptop!
  8. Nick Monticello

    Broadcom 440X on Dell 9200

    I have a dual boot system with windows XP and Mac OS X 10.4.5 fully operational on my Dell 9200, except for the fact I can not get my broadcom 440x network card to even be found. I searched the forums and found that I need to overwrite the IONetworkingFamily.kext from the one from 10.4.3, but this did not help. Am I missing a step with adding the .kext? Please let me know what I can do, if I can do anything. Thank You
×