Jump to content

Buhmi

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Buhmi

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Well the idea is quite nice, but what about the back? When I'm thinking in the right way the standoff would double the distance between the back and the board and therefore the IO/panel would collide with the fans in the back of a G5 case. If you want to replace the back anyway never mind
  2. Buhmi

    What about the new ATI HD4850 ?

    Hey guys, I've got a PowerColor HD4830 (DeviceID: 0x944c) and already followed the "dummy-guide". I installed the hd48xx-package and repaired permissions, but it didn't change anything. I can only get 1400*1050 instead of 1680*1050. Is it possible to add my device id to the x2000.kext? Or do you have any ideas? My card has DVI,VGA and HDMI and it doesn't matter which one I use. Do you have any ideas? I'm running iDeneb v1.3 (10.5.5) updated to 10.5.6... Thanks for your answers!
  3. Buhmi

    HD4830 Support?

    Hey Guys, I've got a PowerColor 4830 with VGA, HDMI and DVI. I tried ScrotumC's version with his kexts and so on, but I only get a black screen when I enter the desktop. So where can i download this motmot and what is it? I would love to see my 4830 working I've got iDeneb v1.3 10.5.5, because v1.4 didn't work for me. The display is connected via DVI, means DVI to DVI without any dongle between it. Any ideas what I can try? Thanks a lot! Edit: Okay I successfully upgraded to 10.5.6 but as soon as I install the Natit.kext (with kext helper 7) I get a black screen no matter if VGA or DVI The hd48x0 driver package doesn't change anything Any ideas?
  4. Hey guys, first of all: Sorry for my English I have got a Studio15 (1535) as well and the b/g card. I read that I need to install McSmart's Wifipatch to get Wifi. First I tried the full recent release, but i didn't see the card. Then I tried the 0.5.1pre and everytime i boot i get the screen "reset your mac", but if i boot in safe mode i can boot normally. So two questions: What do I have to do to make normal booting possible again? How do I get Wifi to work? thanks a lot!
×