Jump to content

Grilloman

Just Joined
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Grilloman

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Grilloman

    Atheros AR5006 and 5007 Working.

    thanx my Atheros 5006eg is working ! Felipe
  2. Hi again, How can I know if my graphics card its working hardware acelerated? I ask because I feel that some videos use a lot of cpu and for example internal webcam, works like 1 fps per second. Anyone? there is a test or something? Thanx in advance Felipe
  3. First, sorry for my bad English. I have an Inspiron 1720 , Sigmatel 9205 Intel gma x3100 1400x900 resolution Dell 1390 wireless Broadcom 4gb ram logitech webcam I tried to install Kaliway, leoForAll, Deneb, and Jas without success, so I tested Iatkos v4i (10.5.4) and it worked like a charm (I just choose broadcom for ethernet), but I had to change my bios to ATA instead of Ahci on the first boot. Then the screen goes first blue then to black, so I re started with -x, it worked fine but resolution was stuck at 1024x768 but it helped to finish the installation. Wireless works OOB and webcam too. I installed AppleIntelGMAX3100.zip with Kext Helper b7 but before I did set sleep control to left upper corner of the screen. It restarted ok, screen goes to blue then to black, I move the mouse and magic 1400x900 fully acelerated So i installed DellPackage_35b.zip I choose battery meter and sound i repaired permissions and reboot. For some reason it wont boot I checked and it showed AppleIntelFramebuufer duplicated, so I reboot with -s and deleted AppleIntelFrame*, reboot again and voila working again, battery meter but no sound. I reinstall just only sound this time, I repaired permissions and all is working right now. Thanx to all of you! Felipe
×