Jump to content

Jelmet

Members
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

About Jelmet

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. pro tools 9 not working

    I had the same problem but with a plugin I just bought that is iLok2 only. It is not my USB patch, because it used to work with my iLok1 without any problems. Check this out: http://www.tonymacx86.com/viewtopic.php?f=...185&start=0
  2. Logic 9 - Maxed Out CPU

    how's your buffer settings? what soundcard are you using?
  3. I have working on my system: - Audiofire 8 + Audiofire 12 at the same time like individual cards or even as an Aggregated Device... - mBox mini Running 10.5.2 or 10.6.1
  4. iLok problem

    The problem is still happening with my new 10.6.1 install... any ideas guys? iLok keeps asking me to authorize the plugin everytime I open my DAW. I don't have any network cards installed...
  5. I can't get my DP35DP+Q6600+nVidia 7300GS to work with 10.6.0... It installs ok, but when I try to add the bootloader via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], it Panics on the next restart... Any ideas?
  6. Where can I find this ridgel1nes guide? Thanks!
  7. iLok problem

    I'm having a similar problem with Slate VCC Beta on my Intel DP35DP, Q6600, running 10.5.4 Kaliway...
  8. It's been a while since my last post here... I have a Duende PCIe and a UAD-2 Solo running on my system right now... Everything seems fine for more than 2 years now!
  9. DAW of choice

    Digital Performer.......
  10. Havey you guys tried using UADs and Duende with DP 6? I'm curious about this...
  11. melodyne problem on hackmac

    I´m thinking about geting a P5W myself....
  12. good to know.... thanks for your replies guys. I´ll probably get a Nevana 128 ´till the end of the year, and maybe a LiquidMix or a Duende PCIe next year. I´m running Q6600 on a DP35dp
  13. Hello guys, Is anyone using something like UAD-2, Duende, LiquidMix or Powercore with your hackintosh running 10.5.x? What´s your config? Thanks!
  14. melodyne problem on hackmac

    I´m having a similar problem with IK stuff and a keygen... The keygen keeps giving me a bad serial number... Anyone?
  15. Amplitube?

    Have anyone been able to authorize IK stuff using the avaliable keygen? I´ve tried and it gives me a wrong serial number... any ideas?
×