Jump to content

lynchmobs

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About lynchmobs

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. lynchmobs

    Dell Vostro 420 Install

    icyoli, i will put the CD in my computer later on tonight and do screen shots of all the customizations i did to complete the install.
  2. lynchmobs

    Dell Vostro 420 Install

    correction! again! sound is working now thanks to this post "http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=161430 "
  3. lynchmobs

    Dell Vostro 420 Install

    Ok i have finally installed OSX on my Vostro 420 using JAS 10.5.4 here's the verdict: Video: ATI HD 3650 fully working with QE Audio: (currently not working) Realtek High Def. Audio Processor: Intel core 2 Quad Q9400 2.66 ghz (only seeing 1 core, must start with "cpus=1") if anyone knows what audio KEXT i should try please help.. haha other than that systems been running flawless. shutdown sleep ect..
  4. lynchmobs

    Dell Vostro 420 Install

    Has anyone successfully installed OSX on the Vostro 420. I am able to install the OS with cpus=1 -f using IatKoS 7 but fail out with : MAC Framework successfully initialized using 5242 buffer headers and 4096 cluster ID buffer headers i've been reading and it looks like i have to replace AppleACPCIPlatform.kext and IOACPCIFamily.kext. but i haven't the slightest clue on how to do this.
  5. lynchmobs

    OSX86 on Intel P45 chipset?

    Does anyone have a modified Bios for Dell Vostro 420 It uses American Megatrends Inc (AMI) 1.2.1. specs: Intel® Core™ 2 Quad Q9400 2.66GHz, 6M, L2Cache, 1333FSB 500GB Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache I have tried 8 different Distros 1.Kalyway 10.5.2 2. Leo4All 10.5.2 3. IPC 10.5.6 4. JaS 10.5.2 5. Jas 10.5.4 6. IatKos 5i 7. IatKos 7 8. Ideneb v 1.5.1 10.5.7 Majority of them i can get to install by using # cpus=1 -f but during boot up as soon as it gets to the Apple splash screen it locks up. by using # cpus=1 -f -v -x -s i can see where it freeze up Mac framework successfully initialized Using 16384 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers I am downloading to fix AppleACPIPlatform.kext and AppleAPIC.kext issues but i still don't think it's going to work, does anyone have any insite ? Does anyone have a modified Bios for Dell Vostro 420 It uses American Megatrends Inc (AMI) 1.2.1. specs: Intel® Core™ 2 Quad Q9400 2.66GHz, 6M, L2Cache, 1333FSB 500GB Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache I have tried 8 different Distros 1.Kalyway 10.5.2 2. Leo4All 10.5.2 3. IPC 10.5.6 4. JaS 10.5.2 5. Jas 10.5.4 6. IatKos 5i 7. IatKos 7 8. Ideneb v 1.5.1 10.5.7 Majority of them i can get to install by using # cpus=1 -f but during boot up as soon as it gets to the Apple splash screen it locks up. by using # cpus=1 -f -v -x -s i can see where it freeze up Mac framework successfully initialized Using 16384 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers I am downloading to fix AppleACPIPlatform.kext and AppleAPIC.kext issues but i still don't think it's going to work, does anyone have any insite ?
  6. lynchmobs

    (solved) Can't get my HD 2400 pro work

    Hi Thank you soo much for this guide. i have been looking everywhere for a solution to this problem. I am running a Dell OPTIPLEX GX620 and with JaS 10.5.2 (upgraded to 10.5.5) I go and download the KEXT that you provided in your link, and when i pull it to the desktop to edit and look for 0x94c110de i can't find it anywhere in the info.plist. is it due to the version of OSX86 that i'm using or is it not included in the zip file? any help would be appreciated! thank you, Ryan Lynch
×