Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About le.thomas

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. com.apple.Boot.plist not found

    Hello jepalano, I have had the same problem. I solved it by reformatting the disk, and afterwards I partitionated the disk with the disk utiltity tool from the install dvd. Greetings, le.thomas
  2. Oke I found a solution for my problem, thank you for your great update pack!
  3. Thank you for your fast reply. I found the backed up IONetworkingFamily.kext, but I don't know how to repair the permissions. Would you please tell me how to do this, mention "the three command lines", or is there an "How to" on the web?
  4. Thank you for your update package! After the installation my Ethernet doesn't work anymore, in System Preferences it says "Ethernet Cable Unplugged". On 10.5.1 my Ethernet worked fine. I used Kalyway 10.5.1 and your Update, because Kalyway's Update to 10.5.3 didn't work. I selected Vanilla Kernel 9.3 and NVinject for 320 mb. My PC: Mobo: Asus P5K E-Wifi CPU: Intel Core 2 Duo E 6850 LAN: Marvell Yukon 88E8056