Jump to content

SunhillProject

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

About SunhillProject

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    the Studio
  1. White Screen 10.8.3 Intel HD4000

    Hi Allan, thanks, but it didnt work. Same issue white screen :-(
  2. Hi All, I installed ML 10.8.3 on Gigabyte Q77-D2M with Intel i7 3770k with internal HD4000 graphic on DVI and all was working fine. Since I connected my new screen through Display Port (Res 2560x1440) I got a white screen after booting. If Im booting with -x parameter, all is good (normal booting and full resolution 2560) I tried all kind of solutions (eg. replace ATI6000kext and repair permissions) but nothing worked. Any ideas ??
  3. Firewire Problems need help

    I have installed SnowLeo on my EP45-DS3P. Everything works fine ! Only the onboard Firewire is not working :-( I need this for Audio Interface. I`ve read that some people deleted the appleHPET.kext to get FW working. If I delete the appleHPET.kext my system doesn`t reboot. It starts with kernel panic :-( How can I delete the file appleHPET.kext and get the system booting again ?? Greetings SHP
  4. There is an Burning guide for Windows .... see at the PDF
  5. hi all ! I installed with the latest Kakewalk ISO for Gigabyte P45-UD3P on Gigabyte P45-DS3P. Everything works great out of the box !!! But sadly there is no Firewire working from the Onboard TI FW on P45-DS3P. No Firewire is found in the "About this Mac" Menue. Do I need a special Kext for this ?? Who can give me some support please ??? Greets SHP
  6. I´ve installed Kalyway 10.5.5 on Asus P5WDH Deluxe with Nvidia 6200 LE Graphic. Used the 2.1 NVinject on installation. After installation everything works great !! Video, LAN, Firewire all ok !! Now I backed up my extensions with OSX TOOLS. After this I Updated via internet to 10.5.8. Then I restored my Extensions with OSX Tools too. Now everything works great !! Video, LAN ... all OK ! But when I click on "About this Mac" -> "more info" -> Graphiccard the System Crashes completely ! It says you have to reboot your System ... Can somebody tell me how to fix this Problem ? Regards
  7. Update -v-x Problem

    Ich hab das Problem, das ich bei jedem Start in der Boot Console "Update -v -x" eingeben muss, damit das System hoch fährt. Ich hab hier mal irgendwo gelesen wir man das weg bekommt aber ich finde es nimmer Kann mir da jemand helfen bitte ? Ansonsten läuft es nämlich spitze
  8. Backup mit Acronis True Image

    Die Größe des Backup Images ist mir eigentlich egal, da ich das soweiso auf eine zweite USB Platte mit 80 GB drauf sichere ... Ich suche eher eine bequeme Lösung die einfach eine komplette Sicherung macht, so das ich jederzeit zurücksichern kann .... So eben wie Acronis True Image ....
  9. Backup mit Acronis True Image

    Hallo ! Weis zufällig jemand ob ich von meinem PC OSX Leopard System ein Acronis Image machen kann ? Die ganze Mühe die da drin steckt würde ich gerne sichern. TIME Machine von Apple bringt mir ja nix wenn die ganze Kiste nimmer hoch fährt ... Gruß SHP
  10. Frage zur CPU Leistung

    Hey Leute ! Vielen Dank für eure Mühe und die Tips. Ich hab jetzt das OSX auf 10.5.4 upgedated und den Modbin Kernel 9.3 drauf gemacht. Das Logic zeigt mir jetzt 4 CPU´s und nutzt auch alle 4. Hammer mäßig für mich ist heute Weihnachten :-) Gruß an alle
  11. [HowTo]: QE/CI nach 10.5.3 update NVIDIA

    Danke für die Hilfe. Ich hab jetzt einfach die Files von Hand gelöscht also ganz nochmal ... und bin dann der Anleitung gefolgt. Hat auch funktioniert :-) Gruß
  12. [HowTo]: QE/CI nach 10.5.3 update NVIDIA

    Ich hab das auch versucht aber wenn ich "rm -fr /System/Library/Extensions/NV*" kommt bei mir immer "permission denied" ... was mach ich denn da falsch ?
  13. QE kompatible Grafikkarte mit Dual View

    Also ich habe die NVidia GeForce 6200 und ich bekomm den zweiten Monitoranschluss nicht zum laufen ... beim Booten funktionieren noch beide aber sobald OSX oben ist geht nur noch einer und im System wird auch nix angezeigt ...
  14. Frage zur CPU Leistung

    Hey Leute ! Es werden 4 Kerne angezeigt. Leider aber im Musikprogramm Logic nach wie vor nur 1 CPU Balken anstatt wie bei meinem original Mac 4 CPU Balken. Irgendwie hab ich auch das Gefühl das nicht die ganze Power genutzt wird also irgendwas stimmt da noch nicht so ganz :-(
  15. Frage zur CPU Leistung

    Cool ! Danke für den Tip ....
×