Jump to content
InsanelyMac Forum

lost123

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About lost123

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Installs OK but does not boot?

    yep. booting with -v ...Now the thing is i am using the Kelyway disc, and i really dont want to download another one...any other ideas as to what the problem might be?
  2. Installs OK but does not boot?

    just installed again but still hangs at the same line but now there's one more line: NTFS driver 2.1 (Flag: R/O). So any suggestions?
  3. Installs OK but does not boot?

    like i mentioned they are all primary partitions...would that be the poblem?
  4. Installs OK but does not boot?

    thanks for the reply but i had followed this Simple_Dual_Boot guide and had already made osx the active partition(i think)...and also reinstalled a couple of times with no sucess(and did format as a Mac OSX Extended Journalled)... Ill try again when i get time but till then are there any other resons why i moght be getting stuck at this message? thanks
  5. Hey Iv been tring to Install 10.5.2 on my PC and just cant manage to boot to it. I can go to the installer fine but first had some problems with my partitions.Basically i couldnt get the diskutility to erase the partition i had set out of OSX(through GParted) so i ended up makng three primary partitions: 1 for XP, 1 for data, and 1 for OSX(duel booting by the way). It took me forever but Iv installed OSX like 4 times now(even without any drivers) and it installes fine but when booting it always seems to hang at: localhost /usr/sbin/ocspd["some number here"] Starting, no matter what options i boot with...there is also some message about the DNSResponder or something along those lines... some one please help?? heres my specs: Mobo:Asus P5P800S CPU: Intel Celeron D 2.66Ghz Graphics:Geforce2 MX/MX400 LAN: Realtek RTL8139 I have read various threads on this issue but there hasnt been any solutions to it so please someone help me out??
  6. Hang at "/usr/sbin/ocspd[39]: starting"

    hey Iv got the same problem aswell and its taking the fu*k out of me!!!!!...basically first of all i couldnt get the diskutility to erase the partition so i ended up makng three primary partitions: 1 for XP, 1 for data, and 1 for OSX. It took me forever but Iv installed OSX 10.5.2 like 4 times now(even without any drivers) and still cant get past this message some one please help us all out???? heres my specs: Mobo:Asus P5P800S CPU: Intel Celeron D 2.66Ghz Graphics:Geforce2 MX/MX400 LAN: Realtek RTL8139 ...It always hangs at: localhost /usr/sbin/ocspd["some number here"] Starting, no matter what options i boot with someone please help
  7. Atheros AR5005(G)

    thanks but i had tried updating to 10.4.9(to get grapics to work) and got the bule screen at startup so am downloading kalyway 10.5.2 now...hope it works and will post the result from PCIUtils if it does
  8. [HowTo] Intel GMA 900 (for 915GM and 910)

    hmm...its 215mb download...do i install that update or do i only extract the certin files from it? If its just the two files then would you mind uploading it please?...also shouldnt a 10.4.7 update be included in 10.4.8? thanks
  9. Atheros AR5005(G)

    hey I have an Acer travelmate 2400 and have just got ethernet to work but i just cant seem to get the intertnal wireless card detected...I cant even find any reference to which card is installed but there was one guy on here who mentioned it had an intel 2200 but iv tried tht with no soceess. There is a mention of this Authorus card under Travelmate 2420 in the wiki and it says that following the instructions on this thread made the wifi work...iv just done this and there is no mention of the aireport card anywhere...plaese help thanks
  10. hey iv just intalled this on my acer travelmate 2400 and it doesnot work and when i launch networkSelector it exits saying: 'Could not get ID for kernel control. 2 logout' But im not sure if mine is really an intel 2200gb because in the (user guide it says the travel mate 3210 has this intel chp but for my 2400 it simply says "Integrated 802.11b/g Wi-Fi® CERTIFIED™ solution, supporting Acer SignalUp wireless technology" so please point me in the right direction????? thanks
  11. [HowTo] Intel GMA 900 (for 915GM and 910)

    great thanks ...now i just gota get the wifi working
  12. [HowTo] Intel GMA 900 (for 915GM and 910)

    hey iv just installed 10.4.8 JaS On my laptop(Acer travelmate 2400) and want to enable the graphics but i dont have those two files mentioed on the first post of this thread...anyone know how i can get them and enable the multiple resolutions etc.??
×