Jump to content
InsanelyMac Forum

orakle

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About orakle

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Thanks for your help! Everything works now. Posting this from OS X 10.5.4 on my Intel Atom!
  2. My system wouldn't boot from the hard drive otherwise. I had to boot from the CD. Oh, yeah I selected the 9.3 vanilla kernel. So how do I recover from this? Do I have to reinstall everything?
  3. It is indeed plugged into the SATA port, as is the DVD-ROM.
  4. Great tutorial. You might want to add a note about using Hiren or another bootcd to make your Mac partition active, so it'll boot without the CD. I was stuck on that for a little bit. I followed your instructions up until the reboot after installing the 10.5.3 combo update and the vanilla kernel, but now my system hangs on boot this a little "no" symbol on top of the apple, like this: If I boot with "-v update" as suggested in some other posts, I get this: What am I doing wrong? Here's my setup: Intel D945GCLF w/ Atom 1.6ghz Processor 2GB DDR2-667 RAM 80 GB Western Digital SATA HD 16x ASUS SATA DVDROM Thanks.
  5. SATA on Nforce3 Working

    Thanks! It works wonderfully now.
  6. SATA on Nforce3 Working

    BAM It works on my nForce4 Asus A8N-SLI! Thanks Myzar! Edit: Hm.. after a second reboot it seems now it does not work. OS X states that the extension is not "authentic" and refuses to load it, suggesting I get an update to it to fix the problem. What now? On boot: System extension cannot be used. The system extension "/System/Library/Extensions/AppleVIAATA.kext" was installed improperly and cannot be used. Please try reinstalling it, or contact the product's vendor for an update. On manual load attempt: kextload: extension /System/Library/Extensions/AppleVIAATA.kext is not authentic (check ownership and permissions) It worked once.. I saw my windows drive and everything on it but now it's gone :/ Thanks for your help.
  7. SATA on Nforce3 Working

    Could someone post detailed instructions on how to get SATA working on nForce3/4 motherboards? I'm having trouble understanding what needs to be done to get this working. I've got my device IDs.. 0x005410de and 0x005510de but I'm not sure where to go from here. Thanks!
×