Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Reniro

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi Forum, i have a problem installing 10.11. on my hackintosh. i have a fully working system based on 10.9. with a gigabyte H77-DS3H mainboard. Just want to install a 10.11. system on a separate new hard drive and have the option to do a dual boot with the existent 10.9. system. i tried the 10.11. install with the clover method. it went to the installer and it get stuck at "one second remaining" for now over one hour. Tried a few usb sticks and different options on creating the stick via clover but no chance. now my question, is there a user who successfully installed 10.11. on a H77-DS3H Mainboard or/and is there someone who can explain me (if its possible) how to install 10.11 from a working 10.9 system to another hard drive - which would be much faster and easier. Something like install it via official installer and install the clover data on it ? thank you for all your help. greetings, René
  2. Hello insanelymac-forums, i just got 10.6.3 to work. On following Hardware: - Intel Q6600 - 2x2GB 1067mhz DDR2 Ram - Asus P5K-SE - nvidia 8800GT All is working great. Only the Startup-time is a bit slow... but thats ok for me. My main problem is... there is no DVD Drive in Snow Leopard. Drive is well recognized in the BIOS. I also have two HDD via S-ATA in use - i can see them. i dont know where the problem is Here the Installprocess: - Burned myHack to CD - Boot with myHack - Insert original 10.6.0 DVD - install - Boot again with myHack - Boot to HDD - Then i have installed my hardware via [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] - Restart - Installed 10.6.3 Update - Restart The DVD Drive problem appears in 10.6.0 - after the first install - too ! Thanks for your help ! René
  3. Hello, just did software update on my original unibody macbook. One new Update: "Fixed some Slowdowns from the HDD in some programs, which Users reported" This Update needs a restart. I don´t know if this works on a Hackintosh ! Now i havent try it on my P35 PC Greetings, Reniro
  4. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    i used UInstaller for my 8800GT 512mb - works great.
  5. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    Hi ! i need some help I managed to install 10.5.8 and 10.6 ... did that with 2GB of 800mhz Ram. Now i bought 2x2GB 1066mhz RAM to have a faster system .... They are recognized in my Bios (with 1066mhz) but 10.5.8 and 10.6.0 wont boot. Bootloader appears.... then it stops at the grey Screen with Apple-Sign. But no "loading-sign" appears and the HDD LED on the PC-Case is not working, what could it be ?
  6. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    i got SL to work too, but only on my External USB-HDD. On internal S-ATA i got always kernel panics....
  7. hello Community, i get my SL to work, all works great, sound, graphic, LAN, W-Lan...... But i always have to insert following kexts to boot a second time in .../System/Extensions: JMicronATA.kext OpenHaltRestart.kext IOAHCIBlockStorageInjector.kext dsmos.kext AHCIPortInjector.kext AD1988b.Fix.kext i guess the system always overrides this kextes on the next boot, i tried "repair disk permissions" via disk utility and OSX86_tools and on both programs i get this message: "No packages can be found for this disk". Error: No Installer packages can be found for this disk" I boot SL from an external HDD via USB ! Do you have any tipps for me ? Thanks for your help ! EDIT: funny.... after this error message, i tried to restart and it works... Done 3 Restarts and all work great...
  8. Mac OS X 10.6 Snow Leopard

    Good Question, i have a P5K too ! My Plan is to buy the Original Snow Leopard DVD.
  9. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    The Update from 10.5.6 to 10.5.7 works great ! Thank for your help and support !! Just great :-)
  10. RIP King of POP

    thats soooo bad thanks for all the great times !! R.I.P. Michael !
  11. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    thx your great ! I was searching for that, but nothing found ! I will try it This "PC" does have 1066mhz Ram as yours, it works in the BIOS but unter System-Infos it shows me that: it would be great if it were so fast ^^
  12. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    thx for your help ! the mistake i did: i was looking on the official Webpage from ASUS. It says: ALC883 Soundchip for P5K WS. But its a ALC888 ! How stupid Now the System runs great... but on thing i have... Is there any Chance to get the Onboard-Lan-Port to work ? I havent saw it in the System Preference....
  13. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    Tried the ALC883 Installer ... dont work i also have a shutdown-problem, press Shutdown, Desktop will fade away and short before its going down --> the dark screen comes "you need to restart ...." the System itselfs works great and very stable ! i have only the two Problems left
  14. P5K-SE - Retail Leopard Instalation

    Hello, maybe you know, i have a great working Retail OS X on a Asus P5K. Now i have a P5K-WS here, do exactly the same and i can´t get the sound working Installed your P5K-Installer, but no chance ... installed ALC883 from iPC 10.5.6 --> not working. Do you have any Trick for me ?