Jump to content

EddieSosa

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

About EddieSosa

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. 3945abg kext load successfully

    Does anyone have a working 3945 driver?
  2. Ipod Vs Blonde

    Haha; the old shuffle did look like a pregnacy test.
  3. Macintosh Virus Discovered

    Eventually mac wil get virius when more people use it.
  4. Why Windows 7 will be the best Windows ever

    Whats so funny?
  5. How To ask your BOSS for a Salary increase..?

    haha; thats rich
  6. Simpsons At The Mapple Store

    HAHAHA; i love the simpsons.
  7. The best argument against Prop 8

    Can anyone believe Prop 8 passed?
  8. So the Eagles are in the Playoffs; does anyone care?
  9. why did you make a hackintosh?

    because i felt like it
  10. Whats does your desktop look like?

    My desktop is no icons; just the plain installation desktop.
  11. Well my its pretty much my name.
  12. Mac vs PC - Transform!

    Hahaha; histerical!!!
  13. I'm so excited; i cant wait to unlock my phone.
  14. iATKOS 5i 10.5.5 Intel DVD

    Is anyone having troubles with certain drivers on Gateway Notebooks.
  15. I just purchased a New Gateway T-6836 and I can't get this to work I've tried EVERYTHING. I get to install and when it reboots it gives me the option to run partition 1 (blank) or partition 2 (iATKOS) and when i try to press enter nothing happens; even if i put -v and then enter or singlemode or anything else; whatever I try goes away and thats it. Here are my specs Intel Core 2 Duo T5750 2.00GHz, 667MHz, 2MB L2 cache 4096MB 667MHz DDR2 SDRAM 250GB 5400rpm Serial ATA hard drive Intel GM965 chipset Intel Graphics Media Accelerator X3100 So I tried again and I got a differnt outcome; it still dosnt work but I selected iatkos v4i, darwin boot loader, kernel 9.4.0, Intel GMA 950(for the mouse fix), NTFS-3G, Intel Pro 100/VE. It Rebooted and gave me a dos screen with the numbers posted below. I have no idea what that was but it was something differnt because before I was just getting an "-" or i the error I stated in my before. What are people selecting to get it to work? I tried with the toh kernel 9.2 and again it didnt work and I got the same error >00000080 <00000000 0000000B 000000AF 8<0E8E2CF7 J
×