Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Chevelle

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  1. ATI Radeon HD 48xx - 4850,4870,4890, 48....

    Me too. I got a HD4850 w/Display Port, HDMI and DVI. And I can only get it working on the HDMI, and I have to use a HDMI to DVI cable to my monitor.
  2. 2 x HD4850's drive 4 x 24" Screens

    Yep, tried add my id to the 4800 kext. No dice, still get garbled screen. And to correct myself, it was the patch from here.
  3. 2 x HD4850's drive 4 x 24" Screens

    Yep, only works with HDMI. I use a HDMI to DVI cable =). But I would like to just use the DVI if I could. I use the patch from netkas here. If I don't use the patch and boot up with DVI only It get a garbled screen and nothing via HDMI.
  4. 2 x HD4850's drive 4 x 24" Screens

    That would be awesome. I have a HD4850 myself, but it has: HDMI,DVI and DisplayPort on it. And the output only works on the HDMI port.
  5. Ok, call me stupid but how does that help me. The OSX install is not on a raided hdd. I have 2 drives in RAID1, which just have data on them. Then I have 2 other hdds, 1 for Windows and the other for OSX. It boots fine in AHCI with Chameleon 1.0.11 and in RAID mode. But RC2 just does not work other than in AHCI mode.
  6. Still no worky with EP35-DS3P in RAID mode . Works fine with AHCI thou.
  7. ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Anyone? Would it help if I dumped the bios? EDIT !!: I happened to find a DVI2VGA adapter. I used that and a HDMI2DVI cable. And now it works =). Just plug in the DVI2VGA (nothing connected) to the DVI port, and then use the HDMI2DVI cable (HDMI on card, DVI on monitor). I am sure that HDMI2DVI adapter would work but I do not have one to test with.
  8. ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Any idea on how to get this card work right. POWERCOLOR AX4850 512MD3-DH. It has HDMI, DisplayPort and DVI. I install the drivers, reboot and I see a quick flash of blue then just a black screen like when it hibernates.
  9. No, I do not have it installed on the RAID volume. I have OSX installed on a single separate disk. And I have 2 other drives in RAID just for data.
  10. I got a small problem with the new release. I can't boot with it. All I get it a boot1: error. I figured out its the "boot" file in the root directory. If I replace it with PC_EFIv9 version, it will boot fine. Replace it with the 2.0RC1-r431 version, I get the above error. Here is my setup: Intel E6400 Gigabyte GA-EP35-DS3P 2GB Ram 7600GT Bios set to "RAID MODE", I did not try it in AHCI or Legacy as of yet. But I will report back when I do. EDIT: Changed it to "AHCI Mode" OSX boots fine, so it seems to be a bug with "RAID Mode" on the GA-EP35-DS3P motherboard.
  11. Sweet! Can't wait to try it .