Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About taubut

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. iDeneb v1.3 10.5.5 Released!

    I seem to have a problem with mine. When I am running mac OS it kernel panics randomly. Im not sure if its something to do with me running Adobe CS3, if downloading is an issue, or if its because i am running 4Gbs of ram which i read could be a problem with hackintosh computers. Any help would be nice. Thanks
  2. iDeneb v1.3 10.5.5 Released!

    It seems more to happen when I don't use the computer for a bit, like when i leave it to download a larger file. At first I thought Adium was causing the problem for some reason, but it continued to happen when that was closed. It happens most often when I have a USB drive plugged in, or when I am downloading a file using firefox, I have not tried safari to see what would happen yet. -Thanks for the quick reply. Also, do you think I should maybe try a different kernel when installing? When I used Kalyway I would always use the 9.2 sleep kernel which seemed to work fine, but I'm not sure if there was a change with it when iDeneb 1.3 was released.
  3. iDeneb v1.3 10.5.5 Released!

    I have a problem with mine that maybe somebody could help with. The install ran perfectly and the computer runs fine, but sometimes when running the OS, it just randomly locks up. I dont get the spinning beach ball or anything, the computer just locks up totally. I'm not exactly sure why, but I can post system specs later tonight if needed. I have an Intel Core 2 Duo e6400 Nvida 8600gt 4gb's of ram my network card is an nforce card but im using a USB to ethernet adapter instead because the forcedeth drivers dont seem to work for me. I am also using the 9.2 Sleep kernel, not sure if maybe thats the problem and I should be using a different one. Any help would be greatly thanked, and if there is another system spec you need please let me know. -Thank you
  4. nForce LAN driver

    I know this is a very noob question, but I have the same problem where I need to add the 0x026910de...my problem is I'm not very sure on where to add it on the list. I see all the other numbers listed in the info.plist file but do i put it after a specific set of them? Im sorry for the noob question, and thanks in advance for any help that is to follow. edit nevermind, i'm just going to try the newest ideneb v1.3 10.5.5 which seems to have the driver i need on the iso already.