Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About sdooley

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Sorry to be so dense, but I have been through the entire Bliz and WoW sites and I can not find a download for this installer. Could you possibly point me in the right direction. Also on the Bliz site there is no download section
  2. edit: it is my machine that locks up
  3. Ok so here's the issue, when I pop in my WoW disc 1 I have 2 icons one is the installer the other is the .MPQ file. When I click on the Installer file the icon flashes like it's going to do some thing but nothing happens. So I tried the .MPQ method I copied all the .MPQ's and the installer, clicked the installer and nothing happens as well. So.... I went to the WoW site and downloaded the the game from there clicked the Installer and you guessed ... nothing. Through my research I think it has something to do with Rosetta, but do not know much about it. If someone could shed some light on this that would be great.... I am using Kalyway 10.5.2 PC Specs Mobo: Asus A8V Deluxe RAM: 4gb DDR2 400 Graphics: Nvidia GeForce 7800GS Harddrive OS is on: 80gb partion of a 160gb WD Internal IDE Chipset: VIA
  4. Hi Everyone, I am running Kalyway 10.5.2 and I had a bit of trouble with getting my usb working I finally got my usb mouse and keyboard working after troubleshooting using some posts I found here, but every time I plug in my USB external harddrive or my USB flash drive my system locks up. PC specs are MOBO: A8V deluxe Chipset: VIA Hard drive(s): 80gb 10,00RPM Seagate Barracuda (Internal) 500gb WD (Internal) 500gb WD (USB External) 160gb WD (IDE Internal) Graphics: Nvidia Gforce 7800gs RAM 4gb DDR2 400 Dual Channel Any Suggestions
  5. First off I just wanted to say how awsome this forum is. Anyway on to my issue I am a complete noob with this so bare with me I am attempting to install OSX leopard on my pc and get to the part of the install that asks what language I want but my mouse and keyboard will not work. I have read many of the posts in here but correct me if I am wrong but most of them seem to be issues after install. my issue is during, will the steps here work during install as well....