Jump to content

totoro81

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About totoro81

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I didn't modified the kext, the GTS 450 worked OOTB except for the mirroring. Anyway, I reinstalled the official kexts from NVidia and still Quicktime was giving me a black screen. But then I tried to turn off the computer, instead of rebooting... et voilà, it's working now!
  2. It worked for me too, using Pacifist to extract the files to /S/L/E. Mirroring is working now. Unfortunately, this gave me another kind of issue. If I try to watch a video or record one from my webcam in Quicktime, I can only hear the sound but the QT Window stays totally black. Even the playback controls are gone. If I try to launch Final Cut X, it gives me an error saying that the hardware on my machine is not supported 'cause it has no hardware acceleration. I'm going to try a combination of new and old kexts.
  3. Dell Optiplex GX520

    thank you FilBip! with your kit I successfully got full resolution, QE and CI on my GX520 with GMA950! I had to replace boot file and AC97 audio kext with the files at the beginning of the thread, though. thank you again!
  4. Hi, I wanted to share my experience on this notebook. I finally managed to get a working installation of 10.6.4 on it. This netbook has an Intel Core Duo processor and a NVidia GeForce Go 7300 video card. This is how I did: I used Snow Hazard selecting these options: - Mac OS X 10.6.2 Update Combo - Chameleon RC3 PCEFI 10.3 - NO Kernel: I used the Vanilla Kernel (initially I tried with Legacy Kernel but it gave me a KP) - AppleAzaliaAudio - RTL8169 Ethernet - VoodooBattery - VoodooPS2Trackpad - JMicronATA Injector - LegacyAppleIntelPIIXATA Fixed - IOATAFamily Fix Then I replaced SleepEnabler kext using this one http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=196466 and installed 10.6.4 combo update. Everything worked fine. To get trackpad preference pane, I followed this guide http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=142466 (the part that explains how to remove the vendorid key) To get full video resolution, QE and CI on this NVidia Geforce 7300 Go, I used SkyZ's hex string at http://www.insanelymac.com/forum/index.php...st&p=919436 I made all the updates from Software Update with no problems. - Audio is working - Ethernet is working - Video is working, with full QE and CI - Bluetooth is working still, webcam is NOT working (it has a Syntek webcam and I could not find any driver) and Wi-fi is not working (Intel 3945 card, old story...) I will try to get sleep working (it seems sleep initially works but then I cannot wake it up) There's also a little problem with my keyboard (a key does not respond), but I guess it's because it is an Italian keyboard and now I'll try to resolve it with some other kext Hope this helps! Bye
  5. GeForce GO 7300

    perfectly working on my ASUS A6Jc with NVidia GeForce 7300 Go Thanks!
  6. Hard disk esterno usb

    Anch'io ho lo stesso problema... le porte usb mi rimangono alimentate quando spegno il computer. Qualcuno è riuscito a risolvere? Grazie!
  7. Problems with ATA

    Hi everyone, my Hackintosh works pretty well, except for one thing (a couple, actually... but one is the power off problem and I never tried to fix it, yet). My big problem is the kernel panic I get when I try to use my ATA DVD. It doesn't happen every time I use it. I read about some problems with more than 4GB of RAM, but I don't think it is my problem: I got no panics until I put a DVD in. I'm using Logic, iPhoto and all the rest without problems. Before installing the jMicron extension, I didn't see the DVD at all... Do you think that using a SATA DVD would fix the problem? Thanks!
  8. Problems with ATA

    Hi everyone, my Hackintosh works pretty well, except for one thing (a couple, actually... but one is the power off problem and I never tried to fix it, yet). My big problem is the kernel panic I get when I try to use my ATA DVD. It doesn't happen every time I use it. I read about some problems with more than 4GB of RAM, but I don't think it is my problem: I got no panics until I put a DVD in. I'm using Logic, iPhoto and all the rest without problems. Before installing the jMicron extension, I didn't see the DVD at all... Do you think that using a SATA DVD would fix the problem? Thanks! EDIT: Sorry, I didn't want to post this twice... How can I delete one of the topics?
  9. wifi asus & volume

    puoi usare il programma Spark che ti permette di creare delle shortcut per le applicazioni, comprese quelle per alzare ed abbassare il volume. ciao
  10. video problems before login

    Same problem here... I have an Asus with Geforce GO 7300, too... anyone managed to resolve this? thanks! totoro
×