Jump to content

mega

Members
  • Content count

    174
  • Joined

  • Last visited

  1. I have a rev2 setup, telling it to sleep reboots the box I use the dsdt install, and the only kext I install is voodoo 0.2.2 for sound everything I tried to get the lan card to work failed, and some of the kexts would cause sever instability on reboot. I gave up and purchased a dynex gigabyte card from bestbuy.
  2. mega

    Build success p55-usb3

    what lan kext are you using? I've got mine up with dsdt, and with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] but I have yet to get the lan card to work sometimes it shows as disconnected, sometimes as connected but unable to get an IP
  3. still no fix for the 7xxx cards? I've got a 7300gs and I've tried every combination of kexts, efi strings, and graphics enabler switch, the only thing I have is no acceleration with nvinject.kext cant run any apps like imovie until it's fixed
  4. mega

    sd32g2 SL

    anyone have sleep/resume working with this pc?
  5. mega

    sd32g2 SL

    Follow the guide I linked to in the beginning of the thread, but use the kexts & dsdt.aml from ppg instead of those provided by the guide in the /extra/extensions folder
  6. mega

    sd32g2 SL

    Thanks for all your help, this one works, I have to manually load it, but it works is sleep working for you? Mine does not resume, I have not had time to troubleshoot it though
  7. mega

    sd32g2 SL

    These kexts made the sound work thanks! still no network, it knows the chip is there, but it says that it's not connected to the lan cable
  8. mega

    sd32g2 SL

    Now online with it, I have to boot with -x32 to load skge.kext (and I have to manually kextload it) still no sound, but getting there. Anyone have any problems migrating by restoring a time machine backup? I got spammed by lots of errors in the console logs when I tried, I may just reinstall the appps I actually use
  9. mega

    sd32g2 SL

    I used his dtst and that works, but no love on network or sound I use a nvidia video card, I did not try the gma950
  10. mega

    sd32g2 SL

    I saw that, but inside the extra folder there are no files
  11. mega

    sd32g2 SL

    in that zip, I dont see any files in /Extra the preboot.dmg is where I should be looking right?
  12. mega

    sd32g2 SL

    Anyone running snow leopard on a SD32G2 yet? I'm workingon mine, used some instructions from this post.. http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=181903 Trying to first get it booting before I work on audio/video, I've got my existing patched dsdt.aml for now, but I'm getting stuck crashing on first booth with -v -x32 here's the crash message, anyone have any suggestions? The solution was boot with just -v dont use -x32 now to work on sound and lan
  13. Anyone doing an EFI boot partition + extensions, with a perfectly vanilla leopard extension folder?
  14. I've got an atom D945Gclf2 board, and 2 distro's, ipc 10.5.6 ppf5, and ideneb 1.4 anyone know how to get past this first boot error, I'm stuck waiting on root i tried changing the sata/ide drive options in the bios, no luck there, I'm not sure if these distro's are not loading the sata driver like older distro's were, this board worked with full vanilla on 10.5.4
  15. AFAIK nobody has it working on the s10, check the s10 forum, google lenovo s10 forum to find it
×