Jump to content

djhash

Just Joined
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About djhash

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey, Thank you and evryone else involved to make hackintosh possible... System: AMD Athlon 64 X2 Dual-core 6400+ (AM2) Asus M3A32-MVP Deluxe/with WIFI (AMD 790FX chipset) 2x2G Ram 2x X1950XTX Radeon 2x SATA 2x IDE 1x DVD-RW 1x Creative SoundBlaster X-Fi Fatality Platinum with 5.25" Front Module. Dual Boot with WinXP. Now.. on to my problem, and it is neither the WIFI, nor the SoundBlaster (they don't work, but i dont care for them now) Installed Kalyway 10.5.2 CD.. works like a charm... Installed it with the following choices:- Kernel- kernel_9.2_sleep Graphic- ATYinject_alternative_for_X19xx & ATIRadeon X1000 Series Graphics Audio - I check them all (doesn't really matter, since I use USB soundcard with the MacOSX) Patches - CPUS=1, TimeMachineFix, AMD_1052_Patch_test1, boot_with_legacy_flag The OS boots perfectly.. everything is great, except when I tried to install the 10.5.3 combo update.... The install went smoothly, except when I reboot after the install.. it hangs after clearing the screen except for the background and the mouse.. after a while I get the color wheel.. I thought its doing some kinda boot cache thingy, but after 10 minutes of no HDD activity I rebooted and I get the infamous unknown SIGSEGV code 0, after ATYinject are loaded (for both of my ATI cards). Now I have to reformat and copy the image..to get it back to its original state.. too bad timemachine wont work on booting from the DVD. If you need more info from me, please let me know what you want, and how to get it.. Thanks again/ -djhash P.S. Is there a way I can change a partition from GUID to MBR without formating it all over again?! Thanks
×