Jump to content

traffiq

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About traffiq

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. traffiq

    NForce SATA Controller

    Hi, i got a little problem here. I use a patched leo4all 10.5.4 and now it detects the root device ^^ But i get messages like this: phy connection failed and root filesystem is readonly cannot mount /dev/diskxxx Whats the reason for this ? Thanks
  2. traffiq

    iDeneb v1.3 10.5.5 Released!

    Could someone please tell me if the Sata Device with following id is integrated: 0x026610de Thanks
  3. traffiq

    Installation von USB Stick ?

    Was muss ich befürchten wenn ich die 2 karten drin lasse ? Schmiert das dann beim botten ab oder wie wird sich das äußern ?
  4. traffiq

    Installation von USB Stick ?

    Hallo, ich habe ein NForce6 Board ASUS P5N-E SLI. Das Problem ist das ich es bisher nicht geschafft habe OSX zu installieren. Ich habe schon externe DVD Laufwerke probiert etc.. pp.. Gibt es eine Möglichkeit von USB Stick zu booten ? das würde mir ja warscheinlich das "Still waiting for root device" ersparen. Desweiteren ist es schädlich wenn ich meinen SLi Verbund angesteckt lasse ? Sprich die 2. Karte im Slot lasse ?
  5. traffiq

    Installation Problems iDeneb 10.5.5

    hm i cant change the sata ode i only can choose "enhanced"
  6. Hi guys, first my system specs: So the problem is following: Yesterday i installed 10.5.5 with iDeneb (Patched with SATA Support). It worked fine it found the boot device and so on. After i was done with installing i got a instant reboot. So i tried to install again with different options and now i cannot get into the installation (always wating for root device). I also tried an external usb dvd drive -> no success. In my opinion leo should run quiet well, or not ? I dont know what is causing this behaviour sometimes it also displays a message like: "Blabla is blocking some bus" during install "boot up". Help
  7. Hallo, ich hab ein Problem, ich habe leo4allv4 mit dem JAS Patch installiert bekomm aber mein leo nicht zum booten. Er raucht immer ab nach dem er irgenwelche kext files lädt. Allerdings ist alles zu schnell um es zu lesen. Hier meine System DeTails: Manufacturer: Dell Type: Precision 650 Chipset: Intel E7505 chipset Processor: Intel® Xeon™ Graphic: AGP (Ati x850xt) HDD: IDE Network: Integrated PCIx 64-bit Intel 10/100/1000 Gigabit1 Ethernet Audio Integrated Analog Devices AC'97 Audio Even more detailed specs: http://www.dell.com/downloads/us/produc ... 0_spec.pdf Und hier meine Vorgehensweise bisher (in engl. ) First attempt: Just click throguh without customize and install -> Result: immediate reboot Second attempt: select best ( which i think the best one would be ) fitting options (kernel vanilla 9.2.2) in customize and install -> Result: immediate reboot Last attempt: deselected the standard kernel and just selected the vanilla kernel and install -> Result: immediate reboot I played around in each attempt with the bios settings and tried to boot in safemode also i cant read the messages in verbose mode cause it goes way to fast. Hilföö
  8. Hi guys, my Question is if the following System is able to run OSX 10.5 Manufacturer: Dell Type: Precision 650 Chipset: Intel E7505 chipset Processor: Intel® Xeon™ Graphic: AGP (Ati x850xt) HDD: IDE Network: Integrated PCIx 64-bit Intel 10/100/1000 Gigabit1 Ethernet Audio Integrated Analog Devices AC'97 Audio Even more detailed specs: http://www.dell.com/downloads/us/produc ... 0_spec.pdf So is it even possible to get osx running on that system ? Yesterday i tried to install leo4allv3 with the JAS Patch but it didnt work so well wink_anim.gif First attempt: Just click throguh without customize and install -> Result: immediate reboot Second attempt: select best ( which i think the best one would be ) fitting options (kernel vanilla 9.2.2) in customize and install -> Result: immediate reboot Last attempt: deselected the standard kernel and just selected the vanilla kernel and install -> Result: immediate reboot I played around in each attempt with the bios settings and tried to boot in safemode also i cant read the messages in verbose mode cause it goes way to fast. So could anyone could give me please advice ? Do i need to type vanillakernel in the boot options when i install only the vanilla kernel ? Thanks and greetings from Germany
  9. traffiq

    Dell Precision 650

    Id like to know the same
×