Jump to content
InsanelyMac Forum

Markm941

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Markm941

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Markm941

    Realtek ALC 268 WORKING

    I installed this on my Hp Pavilion dv6700t: Speakers- Working, but with a lot of white noise Volume control- Flawless Headphone jacks- don't work Built in mic- not tested Mic in- not tested Could somebody help me with the white noise? Also, my computer doesn't shut down properly anymore.
  2. Well I installed ALC262_F00.txt, but now the sound in my menu bar has disappeared and when I try to change my volume, the volume box pops up but nothing happens. http://img291.imageshack.us/img291/2580/picture1qa1.png You can see the space where volume should be in my menu bar and the volume box that pops up when I try to change my volume.
  3. Well that was interesting, after about 15 frozen installations, it just worked! However I'm getting the dreaded "Still waiting for root device" error when I try to boot into Leopard. Right above it are five lines in yellow: "Failed to load extension com.apple.driver.AppleAHCIPort." "Failed to load extension com.apple.driver.AppleAHCIPort." "Couldn't alloc class 'AppleICH8AHCI'" "Couldn't alloc class 'AppleAHCI'" "Debug driver registered: AppleUSBUCHI"
  4. Hello. I'm trying to install Leopard 10.5.4 with iAtkos 4i on my HP Pavilion dv6700, but every time I try to install it, the installer gets stuck at the very last part of the installation. I've tried installing about 10 times now.
  5. Markm941

    HP Pavilion dv6700 Web Cam

    Hello, I have an HP Pavilion dv6700 running MAC OS 10.5.2. I am trying to get the built in HP Web camera to work. When I launch Photobooth, the blue light next to my camera lights up to indicate that its on, but on screen it just appears as black.
×