Jump to content

shivaay1234

Just Joined
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About shivaay1234

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Nope. Sleep doesn't work on arrandale since sierra.
  2. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    @MacPeet Did you get brightness working on catalina? Bergdesign's app is 32-bit, so, it doesn't work on catalina...
  3. @MaLd0n I found a 15-IWL model but it has a 1080p display instead of your 768p. Can all these fixes still work on that model? Thanks in advance.
  4. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    No. I don't have a guide. I tried that myself and it worked...
  5. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Yeah, I get the same thing, but, just restart your laptop, and then boot into the partition install macos from your hard drive, not the USB, and it will continue the installation.
  6. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Thanks for the help, but doesn't seem to work. I'll probably just downgrade to Mojave for now...
  7. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Hey, @Badruzeus, I recently got catalina up and running on my 1st gem laptop. Fixed all issues, except this brightness thing. Bergdesign's app is 32-bit, so can't use it with catalina. I have tried other apps, but they just make the screen black colour. Any other app which uses ACPI way? 64-bit?
  8. Hi Thanks a ton for this. I have the exact same configuration. except the CPU is the 10th Gen I5-1035G1. Can I use the given files for my laptop too? Or, do I need to tweak some things?
  9. Can someone please tell me how exactly to find the BAR0 register on macOS? Can't install windows again, because, after a lot of effort I got macOS working on my laptop...
  10. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Yes, I do have them. Mojave runs perfectly for me with qe/ci. And, I think that 4gb ram might be the issue, because, the installer runs, which means, no graphics issues. It's just that at 4 minutes left, it gives that error...
  11. shivaay1234

    [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI

    Hey. I tried the same method, but, while installing, at about 4 minutes left, I get the message : "An error occurred while preparing the installation. Try running the application later". Can you please help me? I have an i5-520m
×