Jump to content

Endymion7

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Endymion7

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi guys, I am using the SPDIF optical out now with the "1.5.7a24 3outs3ins digital HDA headphone" patch on a 10.5.7 OSX system. Can anyone tell what the difference is between the 1.6.2 and the 1.5.7 version? Anyone knows which patch I need to apply for the new 10.5.8? greetz my specs: Gigabyte EP35-DS3R with ALC889A sound @ 10.5.7
  2. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Hi Djeross and mcknightmare, I also haven't found the real solution yet for HD H264 movies. When playing those HD movies in QT 7.6 i also experience stuttering , it needs too much CPU Usage (see Activity monitor)with my intel core 2 duo 2 Ghz. which is not normal. The CPU usage it way to high if you compare this with VLC player. Till now i used the old Quicktime 7.4.1. The only known latest stable 'fast' QT for this graphic card. Now i am trying to play the movies only in VLC instead of QT 7.6 . It still remains a Hackintosh. Hope someone will find a real solution for HD movies in QT. greets
  3. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    I have updated to quicktime 7.5.5 and removed this quicktimeh264.component to the backup folder , but it doesn't work. Even tried to use the quicktimeh264.component of the 7.4.1 version. Quicktime 7.4.1 was working great so far.
  4. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Hi, Does the 1055 bronya driver works with the newest quicktime/itunes updates? The last 1950pro driver only worked till quicktime 7.4.1 after that video;s played choppy with newer quicktime versions. Anyone good h2641080p playback with 1055 driver and newest quicktime?
  5. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    I fixed it! Thanks all. This is what i have done. In safe mode I downloaded the OSX 10.5.4 Combo update (more than 500 mb) and then I extracted with Pacifist (pkg explorer) the OpenGL.framework map into my OSX\System\Library\Framework map. ( no need to set permissions) I installed the videocard drivers again (described in the post of me above) and restarted. I am running now 10.5.5 with patched Ati x9150 pro drivers and the OpenGL.framework file of 10.5.4!
  6. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Hi, Can you please send me those older Opengl.framework file? I need to fix it also. And please tell me exactly how you restored it.
  7. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    After updating to 10.5.5 today, i have nog QE support anymore.... Does someone know how to fix this? I tried to put back the old drivers. ATIRadeonX1000.kext ATIRadeonX1000GA.plugin ATIRadeonX1000GLDriver.bundle ATIRadeonX1000VADriver.bundle ATIRNDRV.kext Natit.kext But it doesn't fix the problem.
  8. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Found a bug in the 9e17 package from Bronya. You have to edit the info.plist ATIRadeonX1000GA.plugin search for "10027280-0000-0000-0000-000a27898d3e.aside" > change into "10027280-0000-0000-0000-000a27898d3e" then the 9e17 driver is working fine in 10.5.4 without the 10.5.3 package one BUG left only movies played in quicktime are very slow. Playing movies with VLC player or Front row in combination with Perian 1.1 works smooth , even 1080p movies coded with h264. .mov, mkv, avi
  9. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Hi all, Running Fresh Retail leopard 10.5.4 with (All Updates) and changed the following kexts (dsmos, Intelcpudisabler, Alcinject+applehda, applesmbios, jmicronata), MOBO= Ga-ep35-Ds3R, F2 bios, pentium dualcore e2180 After figuring that the videocard was a 1950pro 256mb, tried to install your (ati9e17 1054) package: This package made 2 monitors work (dvi+hdmi) but NO QE and NO CI. After that, tried your (ati9d34 1053 package) put the kexts OVER the 1054 ones, This package made 2 monitors work (dvi+hdmi) and QE and CI + Sleep/wake <<<<<<<< ALMOST GOOD Only problem is that videoplayback is very CHOPPY, from mov to avi, from 480p to 1080p h264, ONLY DVDplayer plays DVD good. The difference between the two packages is that the 9e17 packages LACKS 2 files compared to the 9d34package: IONDRVSupport.kext AppleNDRV=folder Do you have any idea?
×