Jump to content

defn

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

About defn

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ditto on this. has 10.6.4 made anyone's life sweeter? EVGA GeForce 9800 GTX+ here and I'm getting the black screen under 10.6.3.
  2. Oops -- Sorry cparm -- I made a mistake. My audio works after adding the Legacy kexts to S/L/E. However, I can't help but notice that the sound is very harsh, kind of like it is being overdriven. Any ideas? Thanks in advance!
  3. Realtek 8168/8111 solution

    I've read through this thread and there are A LOT of different suggestions for drivers. Could someone please point me in the right direction? I have a Realtek 8111C onboard LAN that worked OOB. It is on an EP45T-UD3LR board. However, Bonjour is not working. How do I get bonjour working? Which driver is suggested? Nevermind! Sorry-- lack of sleep. Like I said, I have a GIGABYTE-EP45T-UD3LR and am using a full retail install with Chameleon on 10.5.7, only extensions I have added are HDAenabler. My Realtek 8111C was working out of the box, or so I thought! When I was trying to use the iTunes remote app. on my iPhone I realized I was missing Bonjour support. After re-reading the second half of this thread I decided to try out the (Psystar) Realtek 8111C drivers that are found in links in this thread. I installed the Psystar kext to my /System/Library/Extensions folder, and rebooted. I am getting 10Mb down, so I am not worried about speed issues, and Bonjour is FIXED for me. This is my lspci entry: 04:00.0 Ethernet controller [0200]: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02) Thanks everyone.
  4. NVIDIA Quadro FX 570M on Leopard

    Same here buddy. The outlook looks bad. I've worked personally with a couple of projects by dumping the hex for my video bios for them to try and get it to work, but have had no luck. If someone gets this working I'll pay them 50.00$. I know it's not much, but I'm broke.
  5. To anyone doing this install to the MBR instead of GUID with a retail DVD: See: http://www.projectosx.com/forum/index.php?showtopic=322 Basically you need: - 1 USB thumb drive - a retail DVD - the flat package editor ( You can do this in OS X if you have the XCode Tools installed, or from the DVD if you have the flat package editor on your USB key which can be found here: http://www.projectosx.com/forum/index.php?showtopic=308 ) What the link above shows you how to do is basically edit the OSInstall.mpkg from your retail DVD and put it on a USB key so you can start your installation DVD and run the OSInstall.mpkg from your USB key instead of from the DVD. The edits to the Distribution file inside of the OSInstall.mpkg will let you install to MBR.
  6. DFE's BOOT-132 Resources Thread

    http://www.insanelymac.com/forum/lofiversi...hp/t168603.html If you want the boot cd for the EP45-UD3LR or EP45T-UD3LR check out the above link.
  7. James, I'm happy to report that your guide worked flawlessly on my GIGABYTE-EP45T-UD3LR, 8GB DDR3 RAM, 9800GTX+ Thank you so much for this guide!
  8. Hey James, I have an EP45T-UD3LR -- I am downloading your pack right now and plan to try it tonight when I get done with work. Thanks for your work. It is much appreciated!
  9. 9800 GTX working in OSX86

    You also have no QE/CI. We won't know what you're doing wrong unless you tell us what you did.
  10. Audio on EP45-UD3LR

    James, that's awesome! I am very glad to hear it. My parts should all be here by Wednesday: Q8400 2.66Ghz Yorkfield Quad Core Processor Gigabyte-EP45T-UD3LR mobo (not sure on the BIOS, but I assume it's rev 1.0 F5) Nvidia 9800 GTX+ (supposedly the EFI string for the 9800GTX works for the GTX+) 2x 1TB WD Caviar HDs 8GB DDR3 1066 You have the EP45T-UD3LR right? Would you do me an enormous favor and put together either a guide, or the modified kexts you're using? The mediafire link you posted for the audio kext is dead. I'd be happy to help you out on your guide given some of my specs are a little different (DDR3, for instance). Thanks in advance! I know this is obvious, but have you made sure you removed the old audio kexts you installed? Take a hard look through your Extensions folder to make sure. I remember when I had to get audio working my T61p, and after trying about 10 different options things were messy.
  11. HDMI output not working on NVIDIA Quadro FX 570M

    Hola, What I meant was -- how did that link you gave work? I tried it a few times and had no luck. Any ideas?
  12. NVIDIA Quadro FX 570M on Leopard

    Erm, are you sure you have a Quadro FX 570M? What's your device ID? When did you get machine/card? Post your exact kexts please.
  13. Audio on EP45-UD3LR

    Did you try the DMG that is linked from the compatibility wiki page? http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.6 I just ordered this board for my install and this thread is making me nervous. Has anyone had any luck getting this working?
  14. Quadro 570m / Slow boot

    Ditto to this. I installed NVinjectGo and NVKush and rebooted -- it just hangs on boot. Second thing is -- What is the EFI string you used? Could you please be more specific about how you're going through the initial setup. Simply being able to select a resolution would be an improvement over my current setup. I am running a t61p as well. Also, how slow are you talking when you say "slow". I'm waiting a few minutes. Are you suggesting it takes longer than that? 15 minutes? Thanks
  15. Is there any hope for the Quadro FX 570M in this discussion? Thanks, defn
×