Jump to content

jesusrop

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About jesusrop

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi, I have somewhat similar hardware and I had problems with sleep. In the end, I had to cange one RAM stick, even though it passed any test I could do with it. I found out it was the RAM because in windows I also had some ramdom sleep problems (not as often as in OSX). I would also suggest you use clover. I found it had better hardware detection/support, at least in my case.
  2. I'm posting my build to both get suggestions on how to improve it (see what bothers me section below) and for reference to others with similar hardware. I'm not an expert at all (it is my first successful build) so expect little extra knowledge from me than everything that is written here. Anyway, I'll check this thread from time to time to try to answer questions. If I change anything, I'll try to reflect it here. Good luck! Hardware MB: GA-H87M-D3H CPU: i5-4670 GPU: Gigabyte GTX 760 OC 2GBy RAM: Kingston 8GBy (2*4GBy) (1x Kingston Black, 1x kingston HyperX) Screen: 2x ASUS VS239 Sound: SoundBlaster surround omni external USB Corsair CX750M PSU Samsung SSD 840 EVO 120GBy Seagate 500 GBy mechanical drive Other SSD and seagate drives for windows LG DVD drive Logitech wireless desktop MK710 Software OSX 10.10.2 Clover r3168. THX to the devs! NVIDIA Web Driver 343.02.02f01 (native drivers work OK as well, but I have the feeling that I get better power management and also they are able to squeeze a few extra points from Luxmark) Cuda driver 6.5.46 Creative SoundBlaster surround omni driver v13.1.03.47 Hackintosh Vietnam Tool 1.8.1 (for LAN kext and general help). THX to the devs! The forbidden USB creator tool. THX to the devs! HWSensors.6.13.1363.Binaries. THX to the devs! Logitech Control Center 3.9.1 BIOS Version: F10 Optimized defaults XHCI handoff: enabled EHCI handoff: enabled XHCI mode: Auto (have not tested Smart Auto, others claim it works too) Internal graphics: disabled On-board audio disabled C6/C7 state disabled Internal parallel and serial ports disabled What works (short answer: everything I need/use) Sleep (native, ALWAYS 100% guaranteed to work. It is the reason I have different RAM sticks) LAN (with external kext) External sound card (native) (internal sound also works, but is trickier) Graphics acceleration & multi screen (native) Power management (native), 90% of the time works good enough, but: I've seen the graphics card idling at top non-turbo speed a couple of times CPU has only few states (8x, 34x,35x,36x,37x or something like that) SSD trim (or at least it says so), with kext patch (see clover section) App store (native) What is not tested USB 3.0 (have no devices, but with 2.0 devices the ports work just fine) Messages.app DVD unit. It opens and closes with the keyboard eject key, but I haven't loaded any disc nor tried to burn anything. What doesn't work or bothers me Have found nothing not working at least to some usable point Sound was a bit buggy using toleda's patch, but you can get good sound most of the time with the clover version of the patch. I need to place the lan kext RealtekRTL8111 in S/L/E. I can't leave it in the clover kexts folder. It just does not load if I do that. The logitech keyboard layout from time to time breaks and I have to reinstall the entire OS. I will buy an apple keyboard when I have the money. I don't understand how is hibernation handled. I marked NeverHibernate on clover config and the computer never hibernates (I don't miss hibernation at all, just want to understand) I don't have a slider to adjust sleep time. I had to manually set it using pmset -a sleep 15 Due to having symlinked some home subfolders to the mechanical drive (see below) I lost the fancy icons Bothers me that I lost a lot of time to get this thing running. Figuring the memory problem was especially hard. Benchmarks (please if they are low, tell me how to improve them) GeekBench (intel-32bit) test Singe core: 3439 Multi core: 10972 Luxmark 2.1 sala: 574 (with native graphics drivers it was about 530) How-to I created 2 USB drives: Clover only drive, following this guide, but skipping the part of copying the installer files to the drive. I also used the same EFI folder I use on my final build. SMBIOS MAC Pro 3,1, but same config as the final clover config. Anyway, in the past that guide gave me good results so you can follow it for installation. OSX installed in a different USB stick using the forbidden tool Boot from the clover USB and point it to the installer USB. Install OSX and reboot with the clover USB to the target partition Install clover on the target partition (see clover config section) Using Hackintosh Vietnam tool 1.8.1, I installed the LAN kext (indeed, I copied the kext in an earlier build from S/L/E and this time I just installed it with Kext Wizard) Put FakeSMC and all plugins from HWSensors.6.13.1363.Binaries into the EFI/clover/kexts/10.10 folder Copied also the HWMonitor app to the applications folder Installed the NVIDIA web driver (reboot required) Installed the Logitech Control Center (reboot required) Installed the creative sound driver Installed the Cuda driver Fix permissions and rebuild kext cache (several times during the process just in case) Clover config No DSDT No SSDT SMBIOS: iMac 14,2in the clover USB i use Mac Pro 3,1 to be able to install the NVIDIA web driver without changing my settings. Both configs work fine, but I stick to iMac just because is closer to my hardware. Kext patches (all from Vietnam Hackintosh Tool): Trim Second Stage patch 10.10 USB3 after sleep on intel Disable ECC memory check on MacPro (guess I can remove this one) EFI/CLOVER/drivers64UEFI FSInject-64.efi HFSPlus.efi OsxAptioFix2Drv-64.efi OsxFatBinaryDrv-64.efi EFI/CLOVER/kexts/10.10All kexts from HWSensors.6.13.1363.Binaries config.plist: I used clover configurator for editing this file. I got this result with some trial and error. Don't use Fix_HDA if you disable the integrated sound card. Most ACPI fixes are just guesses. I just marked everything that was "AddXXX", "FixYYY" (if my system has YYY) You can find it at the end of the post Symlinking special folders Why? I have a small but speedy ssd and a "big" and slow mechanical drive. If I put my documents, pictures and music in the SSD... well, they simply don't fit. I could move the entire home folder to the mechanical drive, BUT my Lybrary folder with all app settings and cache files will also move there slowing down everything My solution has been to symlink the documents, downloads, pictures... folders to somewhere in my mechanical drive, and leave the home folder where it is supposed to be How? I googled it With terminal in your home folder sudo rm -rf Movies ln -s "path to your mech drive mirror of user folders"/Movies/ "path to your home folder"/Movies Does it work? So far, the system is working as expected Mail.app launches instantly (when I had the Library in the mechanical drive it took 5 to 10 secs). The system is a bit more responsive in app launch than before, when the app settings had to be grabbed from the mechanical drive My folder icons are standard folders. Ugly. I don't know how to customize them again (i googled it, but I have no other folder with the standar icons to copy them from) Clover config.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>DropOEM_DSM</key> <false/> <key>Fixes</key> <dict> <key>AddDTGP_0001</key> <true/> <key>AddMCHC_0008</key> <true/> <key>AddPNLF_1000000</key> <true/> <key>DeleteUnused_400000</key> <true/> <key>FIX_ACST_4000000</key> <true/> <key>FIX_ADP1_800000</key> <true/> <key>FIX_RTC_20000</key> <true/> <key>FIX_S3D_2000000</key> <true/> <key>FakeLPC_0020</key> <true/> <key>FiX_TMR_40000</key> <true/> <key>FixDarwin_0002</key> <true/> <key>FixDisplay_0100</key> <true/> <key>FixHPET_0010</key> <true/> <key>FixIPIC_0040</key> <true/> <key>FixLAN_2000</key> <true/> <key>FixRegions_10000000</key> <true/> <key>FixSBUS_0080</key> <true/> <key>FixShutdown_0004</key> <true/> <key>FixUSB_1000</key> <true/> <key>NewWay_80000000</key> <true/> </dict> <key>ReuseFFFF</key> <false/> <key>SlpSmiAtWake</key> <true/> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> </array> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <true/> <key>Generate</key> <true/> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>nvda_drv=1 kext-dev-mode=1</string> <key>Debug</key> <false/> <key>Legacy</key> <string>LegacyBiosDefault</string> <key>NeverHibernate</key> <true/> <key>Secure</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> <key>XMPDetection</key> <false/> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>USB</key> <dict> <key>AddClockID</key> <true/> <key>FixOwnership</key> <true/> <key>Inject</key> <true/> </dict> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Custom</key> <dict> <key>Entries</key> <array> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>FullTitle</key> <string>UEFI Internal</string> <key>Hidden</key> <string>Always</string> <key>Ignore</key> <false/> <key>NoCaches</key> <false/> <key>Type</key> <string>Other</string> </dict> </array> </dict> <key>Language</key> <string>es:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>DoubleClick</key> <integer>500</integer> <key>Enabled</key> <false/> <key>Mirror</key> <false/> <key>Speed</key> <integer>8</integer> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Legacy</key> <false/> <key>Tool</key> <true/> </dict> <key>ScreenResolution</key> <string>1920x1080</string> <key>Theme</key> <string>mac</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>KernelPm</key> <true/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>Enable USB3 after wake for Intel 8</string> <key>Find</key> <data> xoDIAAAAAQ== </data> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> xoDIAAAAAA== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Enable Trim on SSD</string> <key>Find</key> <data> QVBQTEUgU1NE </data> <key>Name</key> <string>IOAHCIBlockStorage</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAAAAAAAA </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Second Stage patch 10.10</string> <key>Find</key> <data> AQAAdRc= </data> <key>Name</key> <string>IOGraphicsFamily</string> <key>Replace</key> <data> AQAAdBc= </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Disable ECC Memory in MacPro SMBIOS</string> <key>Find</key> <data> cgoATWFjUHJvNCwxAE1hY1BybzUsMQBY </data> <key>Name</key> <string>AppleTyMCEDriver</string> <key>Replace</key> <data> cgoAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABY </data> </dict> </array> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>09/03/2013</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>IM142.88Z.0118.B00.1309031249</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-27ADBB7B4CEE8E61</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardType</key> <integer>10</integer> <key>ChassisAssetTag</key> <string>iMac-Aluminum</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisType</key> <string>13</string> <key>Family</key> <string>iMac</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>Mobile</key> <false/> <key>ProductName</key> <string>iMac14,2</string> <key>SerialNumber</key> <string>C02KXKMRF8JC</string> <key>Trust</key> <false/> <key>Version</key> <string>1.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>YES</string> </dict> </dict> </plist>
  3. jesusrop

    Reset when waking from sleep

    Finally I nailed it down to mainly a memory hardware problem. Changed one memory stick and now it's sleeping like a baby. I also had to disable S6/S7 in the BIOS (althoug my PSU is certified for Haswell)
  4. jesusrop

    Haswell success - GA-Z87M-D3H - GTX 670

    So, today my computer made through it's first night of sleep succesfully :thumbsup_anim: . It seems to be RAM related in my case. I changed from two kingston hyperx 4Gb sticks to 1 kingston black 4 GBy stick and it's working fine right now. Now I have to find out if the problem is using hyperx or using 2 sticks!
  5. jesusrop

    Haswell success - GA-Z87M-D3H - GTX 670

    Hi again slemblod, I have been trying to get a succesfull configuration for 10.9, but have the same problem described with sleep. I just want to run OSX... I don't really care if 10.10 or 10.9. Could you please post your settings? Thank you very much!
  6. jesusrop

    Haswell success - GA-Z87M-D3H - GTX 670

    @slemblod: Hi, could you post your clover configuration (config.plist, drivers, etc...) I have a simillar computer and I have problems after waking from long sleeps. I can't also wake my computer with the USB. Thank you!
  7. jesusrop

    Reset when waking from sleep

    Hi jakecg, that didn't help either I have no problems with hibernation... the machine never hibernates. It wakes correctly from sleep and a few seconds later it resets like if someone preset the hard reset button in the case. Any clue??
  8. jesusrop

    Reset when waking from sleep

    So since the first post I removed the nVidia graphics and now I use the stock drivers with the freezefix app. The computer still self-resets though, but this time I got a crash report (attached). @jacekg: I'm not using the GenericXHCI.kext that caused your problems, but thanks for the help! Any clue? Thank you! Crash report.rtf
  9. jesusrop

    No sound after sleep

    I use to have the same problem, but now I don't. Also, I was playing some time with codeccommander and I remeber I had to change some settings in it (in the github page of codeccommander you can find a readme on how to do it). I use clover with audio id injection and run "audio_cloverALC-100_v1.0.3.command" (google it, as I don't remeber exactly where I got it) wich basically adds a kext to the clover kexts folder and some kext patching. This last thing is what makes my sound work after sleeps.
  10. I solved this problem by installing the nVidia web drivers, but I'm troubleshooting some random reboots (maybe the same as Riley Freeman explained)
  11. Hi! My computer has some random problems waking from sleep. If the sleep time is short it's OK, but if i let it sleep for some hours it will reset A FEW SECONDS AFTER waking up correctly (I even have time to open a finder window or something simple like that). The computer does not shut down. It behaves like if the reset button in the case was pressed. I have tried both mavericks and yosemite for this and both behave the same. The install is as clean as possible, so only added kext for the LAN (RTL8111), do the ALC892 AppleHDA patching with Clover and installed the nVidia web drivers. I use clover 3050 with the config below. Could you give me some hints on debugging this? Below some info about the system: syslog output arround the event (ntice the date change to locate): Dec 15 21:56:25 iMac-de-Jesus kernel[0] <Debug>: Previous Sleep Cause: 5 Dec 15 21:56:25 iMac-de-Jesus kernel[0] <Debug>: The USB device USB Receiver (Port 8 of Hub at 0x14000000) may have caused a wake by issuing a remote wakeup (2) Dec 15 21:56:25 iMac-de-Jesus kernel[0] <Debug>: full wake (reason 1) 26 ms Dec 15 21:56:25 iMac-de-Jesus.local WindowServer[116] <Warning>: handle_will_sleep_auth_and_shield_windows: NULL shield_window (lock state: 1) Dec 15 21:56:25 iMac-de-Jesus.local WindowServer[116] <Warning>: CGXDisplayDidWakeNotification [796904170088]: posting kCGSDisplayDidWake Dec 15 21:56:25 iMac-de-Jesus.local sandboxd[429] ([336]) <Notice>: netbiosd(336) deny file-read-metadata /private/var/empty Dec 15 21:56:28 iMac-de-Jesus kernel[0] <Debug>: Ethernet [RealtekRTL8111]: Link up on en0, 1-Gigabit, Full-duplex, flow-control Dec 15 21:56:28 iMac-de-Jesus.local configd[18] <Notice>: LINKLOCAL en0: parent has no IP Dec 15 21:56:28 iMac-de-Jesus.local configd[18] <Notice>: network changed: v4(en0-:192.168.1.3) DNS- Proxy- Dec 15 21:56:28 iMac-de-Jesus.local netbiosd[336] <Notice>: network_reachability_changed : network is not reachable, netbiosd is shutting down Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: ATA block storage device appeared 37635 Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: ATA block storage device appeared 37891 Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: ATA block storage device appeared 38147 Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: ATA block storage device appeared 38403 Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: ATA block storage device appeared 38659 Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: ATA block storage device appeared 38915 Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: reading SMART data for ST3500418AS --- last message repeated 1 time --- Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: reading SMART data for Samsung SSD 840 EVO 120GB Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: reading SMART data for Samsung SSD 840 EVO 250GB Dec 15 21:56:30 iMac-de-Jesus.local HWMonitor[412] <Warning>: reading SMART data for Samsung SSD 840 Series Dec 15 21:56:32 iMac-de-Jesus.local configd[18] <Notice>: network changed: v4(en0+:192.168.1.3) DNS+ Proxy+ SMB Dec 15 21:56:38 iMac-de-Jesus.local AirPlayUIAgent[302] <Notice>: 2014-12-15 09:56:38.202756 PM [AirPlayUIAgent] Changed PIN pairing: no Dec 15 21:56:38 iMac-de-Jesus.local AirPlayUIAgent[302] <Notice>: 2014-12-15 09:56:38.212446 PM [AirPlayUIAgent] Changed PIN pairing: no Dec 15 21:59:09 iMac-de-Jesus.local mds[85] <Error>: (Warning) Volume: vsd:0x7fe3040a8600 Open failed. failureCount:6 { DisabledRecycleCount = 6; } Dec 15 22:02:25 iMac-de-Jesus.local secd[272] <Error>: SecErrorGetOSStatus unknown error domain: com.apple.security.sos.error for error: The operation couldn’t be completed. (com.apple.security.sos.error error 2 - Public Key not available - failed to register before call) Dec 15 22:02:25 iMac-de-Jesus.local secd[272] <Error>: securityd_xpc_dictionary_handler EscrowSecurityAl[441] DeviceInCircle The operation couldn’t be completed. (com.apple.security.sos.error error 2 - Public Key not available - failed to register before call) Dec 15 22:06:25 iMac-de-Jesus.local WindowServer[116] <Warning>: device_generate_desktop_screenshot: authw 0x0(0), shield 0x7fc1117534c0(2001) Dec 15 22:06:25 iMac-de-Jesus.local WindowServer[116] <Warning>: device_generate_lock_screen_screenshot: authw 0x0(0), shield 0x7fc1117534c0(2001) Dec 15 22:06:25 iMac-de-Jesus.local WindowServer[116] <Warning>: device_generate_desktop_screenshot: authw 0x0(0), shield 0x7fc1117534c0(2001) Dec 15 22:06:25 iMac-de-Jesus.local mds[85] <Error>: (Normal) DiskStore: Starting health check... --- last message repeated 1 time --- Dec 15 22:06:25 iMac-de-Jesus.local periodic-wrapper[451] <Notice>: Running weekly periodic task. Dec 15 22:06:25 iMac-de-Jesus.local periodic-wrapper[450] <Notice>: Running daily periodic task. Dec 15 22:06:25 iMac-de-Jesus.local FileStatsAgent[448] <Error>: Failed to enumerate: (null), error: Error Domain=NSCocoaErrorDomain Code=260 "The file “Backup” couldn’t be opened because there is no such file." UserInfo=0x7fa728e10910 {NSURL=file:///Users/jesus/Library/Application%20Support/MobileSync/Backup/, NSFilePath=/Users/jesus/Library/Application Support/MobileSync/Backup, NSUnderlyingError=0x7fa728e108b0 "The operation couldn’t be completed. No such file or directory"} Dec 15 22:06:26 iMac-de-Jesus kernel[0] <Debug>: Sound assertion in AppleHDAFunctionGroup at line 1057 --- last message repeated 9 times --- Dec 15 22:06:42 iMac-de-Jesus kernel[0] <Debug>: Ethernet [RealtekRTL8111]: Link down on en0 Dec 16 11:01:24 localhost bootlog[0] <Notice>: BOOT_TIME 1418724084 0 Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.appstore" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 15 22:06:42 iMac-de-Jesus kernel[0] <Debug>: CommandStop: Timeout waiting for command ring to stop, 100ms Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.authd" sharing output destination "/var/log/system.log" with ASL Module "com.apple.asl". Output parameters from ASL Module "com.apple.asl" override any specified in ASL Module "com.apple.authd". Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.authd" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.bookstore" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.eventmonitor" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.install" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.iokit.power" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.mail" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.MessageTracer" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.performance" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Dec 16 11:01:25 localhost syslogd[18] <Notice>: Configuration Notice: ASL Module "com.apple.securityd" claims selected messages. Those messages may not appear in standard system log files or in the ASL database. Clover config.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>DropOEM_DSM</key> <false/> <key>Fixes</key> <dict> <key>AddPNLF_1000000</key> <true/> <key>DeleteUnused_400000</key> <true/> <key>FIX_RTC_20000</key> <true/> <key>FIX_S3D_2000000</key> <true/> <key>FiX_TMR_40000</key> <true/> <key>NewWay_80000000</key> <true/> </dict> <key>ReuseFFFF</key> <false/> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> </array> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <true/> <key>Generate</key> <dict> <key>CStates</key> <true/> <key>PStates</key> <true/> </dict> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>nvda_drv=1 kext-dev-mode=1</string> <key>Legacy</key> <string>LegacyBiosDefault</string> <key>Log</key> <false/> <key>NeverHibernate</key> <true/> <key>Secure</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> <key>XMPDetection</key> <string>Yes</string> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>AFGLowPowerState</key> <true/> <key>Inject</key> <string>1</string> <key>ResetHDA</key> <true/> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>AddClockID</key> <true/> <key>FixOwnership</key> <true/> <key>HighCurrent</key> <true/> <key>Inject</key> <true/> </dict> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Custom</key> <dict> <key>Entries</key> <array> <dict> <key>Disabled</key> <false/> <key>FullTitle</key> <string>UEFI Internal</string> <key>Hidden</key> <string>Always</string> <key>Ignore</key> <false/> <key>NoCaches</key> <false/> <key>Type</key> <string>Other</string> </dict> </array> </dict> <key>Language</key> <string>es:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <false/> <key>Mirror</key> <false/> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Legacy</key> <false/> <key>Tool</key> <true/> </dict> <key>ScreenResolution</key> <string>1920x1080</string> <key>Theme</key> <string>mac</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <true/> </dict> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>KernelPm</key> <true/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>t1-10.9-10.10-AppleHDA/Resources/xml>zml</string> <key>Find</key> <data> eG1sLnps </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> em1sLnps </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Enable Trim on SSD</string> <key>Find</key> <data> QVBQTEUgU1NE </data> <key>Name</key> <string>IOAHCIBlockStorage</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAAAAAAAA </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>t1-10.9-10.10-AppleHDA/Realtek ALC892</string> <key>Find</key> <data> ixnUEQ== </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> kgjsEA== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Enable USB3 after wake for Intel 8</string> <key>Find</key> <data> xoDIAAAAAQ== </data> <key>Name</key> <string>AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> xoDIAAAAAA== </data> </dict> </array> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>02/29/08</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>MP31.88Z.006C.B05.0802291410</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-F42C88C8</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardType</key> <integer>11</integer> <key>ChassisAssetTag</key> <string>Pro-Enclosure</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisType</key> <string>06</string> <key>Family</key> <string>Mac Pro</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>Mobile</key> <false/> <key>ProductName</key> <string>MacPro3,1</string> <key>SerialNumber</key> <string>-----------</string> <key>Trust</key> <false/> <key>Version</key> <string>1.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>YES</string> </dict> </dict> </plist>
  12. jesusrop

    Introduce yourself.

    Hi! I¡m Jesus and I'm willing to install OSX on my new desktop (it's a pity to run windows 8 on such a machine!) Thanks to ths forum to all the assistance I already got!
  13. jesusrop

    Como instalar "Leo4all" en Asus G1

    Hola khoner podrias explicar mas o menos los pasos que has seguido para instalar OSX en tu G1? Yo tengo una igual y orobe kalway (no se que versión) pero ni siquiera llegó a arrancar el instalador Gracias.
×