Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

skullone

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About skullone

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 01/03/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.djmushin.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Montreal, Canada
  • Interests
    I'm a Cool Geek that's all that needs to be said.
  1. Awesome! Works on my Sapphire 6670. Thanks Allot. for the info. Do you think there is a similar work around for After effects?
  2. Strange Colours on G51J after RMA

    Hi Everyone, I hope I posted this in the right section. I'm having a strange issue with my ASUS G51J I have it running 10.6.8 with DSDT and everything works great. It had developed a vertical line through the screen and the left side USB port started having some issues so I sent it back to ASUS for service before the warrently was going to run out. I just got it back, reintegrated all my drives booted into my 3 Operatinjg Systems (Win7/WinXP/OSX) to make sure eveything is working and it is execpt for the colours in OSX are messed up. My greys and reds are pink. This is only the case in OSX, under 7 and XP the colours are perfect. ASUS replaced the Screen and the Logic Board (not the video card since it's a seperate module) I'm hoping someone might have a thought or a sugestion. Thanks! :-)
×