Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About kansukee

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi everyone, I managed to install Lion by using this thread: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=260594, using an untouched 10.7.2 dmg. Everything works, even got QE/CI working but I am plagued by constant Finder crashes and what seem to be Windows server errors; this I gathered from looking at my Console.app output. I have had installed 10.6.8 and it's been running stable for a long time but I really would like to upgrade and make Lion my main OS. This is the machine on my signature, smbios reports this as been as MacPro3.1 as it should be, cpu and ram are also reported accurately so I am running out of ideas here. Can anyone help?
  2. I tried this guide to install Lion on a Supermicro X7DWA-N motherboard on which I have been running 10.6.8 for the last 2 years or so, but I am running into two issues. The first is that Chameleon does not install to the USB stick_it complains that that disk does not have OS X installed. The second issue is that because of that I have to use the HackbootLion iso to boot from and then I select the USB stick in the boot screen and all kexts seem to load initially until almost the end and then I get a KP right around some com.apple.Firewirefamily.kext trying to load. I will post a picture in a few minutes.
  3. [GUIDE] Installing Lion DP4 + GM Without USB(Video)

    Alright, got my ethernet working by using the 10.6 IONetworkingFamilykext. The only issue I am having now is random Finder crashes so I have to keep relaunching it.
  4. [GUIDE] Installing Lion DP4 + GM Without USB(Video)

    Thank you, that worked well. Now my ethernet isn't even detected so there's more work to do...
  5. [GUIDE] Installing Lion DP4 + GM Without USB(Video)

    Well even though Lion is supposed to run on Xeons, I can't install this. The install starts but I guess at some point there is a system check of some kind and I get the error message "This version of Mac OS X 10.7 cannot be installed on this computer". It's the machine in my signature_maybe I need a modified OSInstall?
  6. I tried this guide using DP4 but I get stuck at "still waiting for root device" during install. I have a fully working install of 10.6.7 on a Supermicro X7DWAN mobo with dual 2.66 Ghz QC Xeons running at 3GHz, AHCI enabled.
  7. Chameleon 2.4svn Official PKG Installer

    This fixed my "About this Mac" windows as far as processor type, and also I can now see a correct report under detailed memory information. Great job on this one!
  8. Syba SY-PEX40032 causes kernel panic.

    {censored} it. I got me a RocketRaid620A 2 port pcie card on ebay for 29.00 shipped and it works out of the box and I can confirm that it does work as far as burning is concerned.
  9. I bought this pci-e dual port sata card hoping to use an extra burner and back up drive. I bought this card off eBay since it was advertised as working otb under 10.6 or higher. So far, the card works w/o issues under Windows 7 x64 and Linux Mint 10 x64 but upon boot I get a kernel panic_only one time I was able to boot to my desktop for about a minute before I had another kp. This is my hardware: X7DWA-N Supermicro mobo,Dual QC 3.0 Xeons, 12Gb RAM, 4 Raptor drives + 500 Gb TM drive, 2x DVR-218L burners, M-Audio 7.1 sound card, NVidia 8800 GT video card. I have searched high and low but I haven't found any custom kexts that seem to work. This card is also show under Windows as Marvell 91xx controller...
  10. I just installed SL, updated to 10.6.4 on a Dell 755 SFF. Everything works using myiHack installer disc and retail SL disc BUT the stock integrated video sucks so I found this card for only $5 on ebay, after reading that it would work in OS X after adding the device id. My problem is that initially I do get video before the system boots to a point and kp's before the login screen so I can't even change resolutions. Any ideas?Thanks everyone!
  11. I gave up on the Sil card since nothing worked, sold it and bought one of these instead. I get no errors during the installation but when I point my browser to the webraid configuration page, nothing happens. I really need to get this card working, or some other internal SATA card since I want to add a drive and another burner...any ideas? Lspci shows the card as : "06:02.0 SCSI storage controller: HighPoint Technologies, Inc. RocketRAID 1720 (2x SATA II RAID Controller) (rev 02".
  12. Basically, I have the hardware currently described in my signature and I do have an extra PCI Gigabit NIC installed, but I really would like to have these buil-in dual Gigabit nics working. They have the Intel 82575EB chipset , which I have heard is hard/ impossible to get working in Mac OS but I figured I'd ask anyway...
  13. Please submit your EFI strings!

    NVidia 8800 GT 512Mb... fe0300000100000001000000f20300001500000002010c00d041030a00000000010106000005 0101060000007fff04003a000000400032002c0068007700730065006e0073006f0072002d007 0006100720061006d0073002d00760065007200730069006f006e0000000800000000000002 22000000400032002c006400650076006900630065005f00740079007000650000001200000 04e5644412c6770752d64696f64650e0000004e00560050004d000000200000000100000000 00000000000000000000000000000000000000000000001e00000072006f006d002d0072006 50076006900730069006f006e000000340000004e7669646961204765466f726365203838303 0204754205b4739325d204f70656e474c20456e67696e65205b4546495d100000004e0056004 3004100500000001800000004000000000003000c0000000000000700000000220000004000 32002c002300730069007a0065002d00630065006c006c00730000000800000000000000220 00000400030002c006400650076006900630065005f00740079007000650000000b00000064 6973706c6179100000006d006f00640065006c000000200000004e7669646961204765466f72 63652038383030204754205b4739325d14000000400030002c006e0061006d0065000000120 000004e5644412c446973706c61792d4120000000400032002c0063006f006d00700061007 400690062006c0065000000160000004e5644412c73656e736f722d706172656e741400000 0400031002c006e0061006d0065000000120000004e5644412c446973706c61792d4212000 000400032002c00720065006700000008000000000000021c000000640065007600690063 0065005f0074007900700065000000100000004e5644412c4765466f726365200000004000 31002c0063006f006d00700061007400690062006c00650000000e0000004e5644412c4e56 4d616326000000400032002c0023006100640072006500730073002d00630065006c006c0 07300000008000000000000010e0000006e0061006d00650000000f0000004e5644412c50 6172656e7422000000400031002c006400650076006900630065005f00740079007000650 000000b000000646973706c617920000000400030002c0063006f006d0070006100740069 0062006c00650000000e0000004e5644412c4e564d6163220000005600520041004d002c0 074006f00740061006c00730069007a006500000008000000000000203600000040003200 2c00680077006300740072006c002d0070006100720061006d0073002d00760065007200 730069006f006e000000080000000000000214000000400032002c006e0061006d0065000 0001100000073656e736f722d706172656e74
  14. Unfortunately that did not work...it was the first place I went to looking for drivers; nstalled the beta base driver and the card doesn't show up anywhere in my system except when I do a lspci...