Jump to content

simplyhuman

Just Joined
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About simplyhuman

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello All, I am trying to install SL from retail DVD image on Vmware 15.0.2 on a desktop with the following specs: PC: Lenovo ThinkStation P510 OS: Windows 10 1809 Memory: 16 GB CPU: Intel Xeon E5-1607 V4 @ 3.10 GHz GPU: nVidia Quadro K620 Steps taken till now, got the errors and progressively removed them by going through the forum topics: 1. Used unlocker 3.0.2 to unlock VMware workstation 15.0.2 (https://www.insanelymac.com/forum/topic/335757-macos-unlocker-v30-for-vmware-workstation/?tab=comments#comment-2638208) 2. Copied the patched EFI unlocker to x64 folder in VMware Workstation directory (https://www.insanelymac.com/forum/topic/336110-macos-efi-unlocker-v10-for-vmware/?tab=comments#comment-2642442) 3. Provided the full path of the patched files in the vm configuration file 4. Got the cpuid mask from here (https://www.insanelymac.com/forum/topic/243274-how-to-install-retail-os-x-106-snow-under-vmware-workstation-7-or-player-3/) Now my VM boots up without errors but it displays a stop sign after the apple logo Please let me know how should I proceed as I think this is the last hurdle before successful installation of SL on VMware 15
  2. Hey Diminox, I was facing the same issue. Luckily I copied both the patched files in x64 folder inside Vmware Workstation folder and gave the full path in the vm configuration file and it worked. Give this a try
×