Jump to content

Arnaud

Just Joined
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Arnaud

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    www.ooznext.com
  • Skype
    arnofrog

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    France
  • Interests
    Techno, video, FX, 3D

Recent Profile Visitors

195 profile views
  1. Hello MaLd0n,

     

    You fixed few months ago my Hackintosh with the Sapphire Vega RX 64.

     

    I have the similar problem with my ASUS GTX 1060 on High SIerra.

    The system doesn't recognize the card, nor the PCI slot.Captures.zip

     

    Only 33 Mo shows in the PCI detail "about your Mac". So CUDA doesn't work and the display is VERY slow.

    If you got an idea, it will be wonderful !

     

    Many thanks in advance.

     

    AG

    CLOVER.zip

  2. Hello Allan, Thank you for your answer, unfortunately, it was already parametered that way. The up to date webdrivers are installed (following Chris1111 method to patch it). THe upto date CUDA driver is installer but doesn't detect the GPU. YOu'll find below the screenshots and my EFI. If you can find the way to fix that it will be wonderful. Thank you in advance. KInd regards AG Captures.zip CLOVER.zip
  3. Hello Allan,

     

    I saw, in one of your post, that you fixed the way to use a GTX 1060 on High Sierra.

     

    My system doesn't recognize the ASUS GTX 1060.

    Only 33 Mo shows in the PCI detail "about your Mac". So CUDA doesn't work and the display is VERY slow.

    If you got an idea, it will be wonderful !

     

    Many thanks in advance.

     

    AG

  4. Hello Guys, Well, the installation is almost done ! I finally installed the webdriver yesterday using this method: https://github.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update Now, I have the last problem to fix (maybe the biggest) : the system doesn't recognize the ASUS GTX 1060. Only 33 Mo shows in the PCI detail "about your Mac". So CUDA doesn't work and the display is VERY slow. If anybody got an idea, it will be wonderful ! Many thanks in advance. AG
  5. Hello MaLd0n, Don't yel at me thanks for the link. I am gonna follow the steps right now. AG
  6. I try desperately to install High Sierra on my Hackintosh. My config : Asus Z97P - 16 Go RAM Nvidia GTX 1060 (unplugged for now) i7 4790K System on SSD Samsung EVO 850 - 500 Mo If I boot on an external hard drive (USB) with El Capitan, it starts. I tried for weeks with no success. Cannot even boot on the USB key ! If someone can help, it will be very nice. Many thanks in advance. AG
  7. Arnaud

    Inject FB Name For AMD Radeon RX Vega 64

    Yes, all NVIDIA related got removed
  8. Arnaud

    Inject FB Name For AMD Radeon RX Vega 64

    Hello Guys, I decided to switch my NVIDIA GTX980ti for an AMD Radeon Vega RX 64 Nitro+. MB : Gigabyte GA-Z97X-UD7-TH CPU : i7 4790K PC1150 8MB Cache 4GHz RAM : 32 Go (4x DDR3 8GB PC 1600 CL11 CORSAIR) Since the CPU is Haswell, I choose iMac 14,2 (closest to my CPU) I installed the system, following the tutorials and finally got the finder injecting your SSDT-Vega64-FBName-Kamarang.aml or SSDT-Vega.aml From there, I cannot have my system working (my Hackintosh is dedicated to CC19 suite). Enclosed the screenshots of the system info, my config.plist Radeon with 7MB VRAM Adobe doesn't recognize the GPU. Well, I don't know what to do ... Can you please help me guys ? Many thanks in advance AG Config.zip
×