Jump to content

-CEOS-

Members
  • Content count

    193
  • Joined

  • Last visited

About -CEOS-

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Germany
  1. Is there an way to get a m-audio Delta 44 sound card to work with Mountain Lion ? i already tried the official driver, but is't just for 10.5.8 and work in 10.8 and the envy24 driver just give me heavy distorted sound output... Has anyone got the delta 44 to work with 10.8 ?
  2. 10.8.2 Final! (C54)

    can anyone please upload an 10.8.2 compatible alc 889a applehda kext ? mine stopped working...
  3. New NVidia Drivers

    550ti fix, finally
  4. Same problem here (550 ti) changing ports doesn't fix the problem. Seems like DVI/HDMI hot plug feature is broken, when i turn my pc screen off and on same bluescreen happens...
  5. Hi folks, a few days ago my 8800gts 512 stopped working. so i bought a new video card, a nvidia 550ti. the card is working great in osx and windows, but i Can't get chameleons verbose output working. output stops after the "pci configuration begin" and 20 sekunds later the desktop appears.. would be great to know how to get verbose output back.... please help :wink2:
  6. Atheros AR5008 Airdrop

    Hi, i Want to get my D-Link DWA 547 (AR5008 chipset) working with Airdrop. The Chipset should Support airdrop, but its devid need to be added to AirPortAtheros40.kext but i don't really know how to do this. here is the info.plist of AirPortAtheros40.kext <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>BuildMachineOSBuild</key> <string>11C22</string> <key>CFBundleDevelopmentRegion</key> <string>English</string> <key>CFBundleExecutable</key> <string>AirPortAtheros40</string> <key>CFBundleGetInfoString</key> <string>5.0.1, Copyright © 2006–2011 Apple Inc. All rights reserved.</string> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AirPort.Atheros40</string> <key>CFBundleInfoDictionaryVersion</key> <string>6.0</string> <key>CFBundleName</key> <string>AirPortAtheros40</string> <key>CFBundlePackageType</key> <string>KEXT</string> <key>CFBundleShortVersionString</key> <string>5.0.1</string> <key>CFBundleSignature</key> <string>????</string> <key>CFBundleVersion</key> <string>501.58.1</string> <key>DTCompiler</key> <string></string> <key>DTPlatformBuild</key> <string>11C22</string> <key>DTPlatformVersion</key> <string>GM</string> <key>DTSDKBuild</key> <string>11C22</string> <key>DTSDKName</key> <string></string> <key>DTXcode</key> <string>0410</string> <key>DTXcodeBuild</key> <string>11C22</string> <key>IOKitPersonalities</key> <dict> <key>Atheros Wireless LAN PCI</key> <dict> <key>CFBundleIdentifier</key> <string>com.apple.driver.AirPort.Atheros40</string> <key>IOClass</key> <string>AirPort_AtherosNewma40</string> <key>IOMatchCategory</key> <string>IODefaultMatchCategory</string> <key>IONameMatch</key> <array> <string>pci168c,30</string> <string>pci168c,2a</string> </array> <key>IOProbeScore</key> <integer>501</integer> <key>IOProviderClass</key> <string>IOPCIDevice</string> </dict> </dict> <key>OSBundleLibraries</key> <dict> <key>com.apple.iokit.IO80211Family</key> <string>400.0</string> <key>com.apple.iokit.IONetworkingFamily</key> <string>2.0</string> <key>com.apple.iokit.IOPCIFamily</key> <string>2.0</string> <key>com.apple.kpi.bsd</key> <string>11.0.0</string> <key>com.apple.kpi.iokit</key> <string>11.0.0</string> <key>com.apple.kpi.libkern</key> <string>11.0.0</string> <key>com.apple.kpi.mach</key> <string>11.0.0</string> <key>com.apple.kpi.unsupported</key> <string>11.0.0</string> </dict> </dict> </plist> were must i add the devID (0×0024) ?
  7. Hi folks, since the update to 10.7.1 i`m having trouble with my Bluetooth stick. my magic trackpad won`t auto connect at startup. i heve to repeate this annoying bluetooth setup every time i want to use my pc. Think the cause of the problem is that the stick isn't using vanilla drivers. (the "wake up on bluetooth" option is greyed out, too) already tried it with the attached injector, but it`s still not working. here some infos about the stick: Apple Bluetooth-Softwareversion: 4.0.1f4 Hardware-Einstellungen: Adresse: 00-1b-dc-0f-47-6e Hersteller: Cambridge Silicon Radio Name: Davids Mac Pro Firmware-Version: 4839 Bluetooth-Signal: Ein Sichtbar: Nein Hersteller-ID: 0xa12 Produkt-ID: 0x1 HCI-Version: 4 (0x4) HCI-Revision: 4839 (0x12e7) LMP-Version: 4 (0x4) LMP-Unterversion: 4839 (0x12e7) Gerätetyp (Obergruppe): Computer Gerätetyp (komplett): Mac Desktop Composite-Klasse des Geräts: 3801348 (0x3a0104) Geräteklasse (Obergruppe): 1 (0x1) Geräteklasse (Untergruppe): 1 (0x1) Dienstklasse: 464 (0x1d0) anyone knows how to fix this ? LegacyBluetooth.kext.zip
  8. try adding <key>GraphicsEnabler</key> <string>yes</string> in boot.plist
  9. AirDrop - Wifi compatible cards

    I got a DWA 547, too. but i can't apply the DSDT fix, because i use cartri's mod Bios. would it be possible to modify Atherosfix.kext to get Airdrop working ?
  10. graphic slowdowns since 10.7.2 update

    cinebench results are still 20fps
  11. graphic slowdowns since 10.7.2 update

    I was finally able to get it working again ! installed chameleon r1684 and everything is smooth now !
  12. same problem here http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=271725 the ram thing is just cosmetic. think you can change it in smbios.plist
  13. please help me ! i had a fully working mackintosh, but than apple released 10.7.2... after the update the complete UI is totally slow and a pain to use. all this nice little animations like opening mission control are gone or perform with less than 2 frames. the whole workflow feels like windows 95... spend hours goggling for a fix but had no success. the whole thing really drives me crazy, because the "mac" is my main computer I have no idea why graphic is that slow, because in sys profiler everything seems right. i even get full resolution (1920x1080) and qe/ci seem to work, too (i can see the ripples in dashboard, <2 frames...) already tried to get my 8800gts 512 working with graphicenabler=yes, 2 injector kexts and dsdt patching with the same result. and there is an annoying problem with my bluetooth adapter (Cambridge Silicon Radio) , too. sometimes it just not auto connect to my magic trackpad anyone an idea how to fix this ? Update: 20fps in cinebench
  14. please help me, my "mac" has some annoying graphic slowdowns since i updated to 10.7.2 i can especially recognize it in mission control. all the animations are gone/totally slow. the strange thing is that qe/ci seems to work right (i can see the ribbons in dashboard) i use chameleon graphic enabler to get my 8800gts 512 working. any ideas ?
×