Jump to content

Nizzlay

Just Joined
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Nizzlay

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    https://nielsgouman.nl/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zevenbergen, Netherlands

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Got the card in the mail today. Connected, and all worked instantly. Didn't have to touch a single setting. Hackintosh is 100% fully functional now. Vanilla. 10.14.2.
  2. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    This card: https://www.aliexpress.com/item/Fenvi-FV-T919-802-11AC-Desktop-Wifi-Card-802-11-A-B-G-N-AC-BCM94360CD/32778371977.html
  3. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Is installed now. Everything works. Waiting for my Fenvi card for bluetooth and wifi, but I've read that one should work natively Thanks for your help!
  4. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Intel Optane has been removed from motherboard. Used my own original EFI. Installer seems to work flawlessly so far.
  5. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    It seems Optane really might be the issue. I have changed boot arguments to include: nvme=-1 Now I got into the installer! Ofcourse I can't install anything yet because my actual storage is NVME also, so Disk Utility doesn't have anything useful to show. I will go unscrew everything, and get that Optane thing removed. Will try again without it, and without the boot argument.
  6. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    I've read somewhere that Intel Optane is not compatible with hackintosh. The only way to get hackintosh working would be to remove it physically from your motherboard. Is that something I should try? And if I remove it. Should I put my Samsung 970 NVME in that slot?
  7. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    I've read that before somewhere, but the option isn't available Tried both of these options, didn't change anything. I've also tried to disable CSM Support, didn't change anything either.
  8. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Yes I have access to my old MacBookPro9,2. Replaced VirtualSMC with FakeSMC. No sensors. New EFI attached. Still error EFI.zip
  9. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Same problem still. I can still see it says VirtualSMC EFI module is broken. Not sure what else you want to see. These are some photos:
  10. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Not sure it's a diffrent error now, but still stuck before even getting into the installer. All I changed is boot option to include debug=0x100, to get better photo of error. Edit: I noticed it says VirtualSMC EFI module is broken. Could that be the problem?
  11. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Thanks! This EFI is to be used in combination with the BIOS settings change? Or are they 2 seperate things to try?
  12. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Attached is my EFI folder from USB stick. As for BIOS I've done this: Save & Exit >Load Optimized Defaults M.I.T. >Advanced Memory Settings Extreme Memory Profile (X.M.P.) : Profile1 BIOS > FastBoot: Disabled
 BIOS > LAN PXE Boot Option ROM: Disabled BIOS > Storage Boot Option Control: UEFI Peripherals > TrustedComputing > Security Device Support: Disabled Peripherals > Network Stack Configuration > Network Stack: Disabled Peripherals > USB Configuration > Legacy USB Support: Auto Peripherals > USB Configuration > XHCI Hand-off: Enabled Chipset > Vt-d: Disabled Chipset > Wake on LAN Enable: Disabled Chipset > IOAPIC 24-119 Entries: Enabled Peripherals > Initial Display Output: PCIe 1 Slot Chipset > Integrated Graphics: Disabled All of that was what Google-fu told me. As an extra I disabled SATA, because I don't have anything attached to that anyway. But with either SATA enabled or disabled, didn't make any diffrence in booting. EFI.zip
  13. Nizzlay

    Stuck before getting into installer

    Thanks. I have updated my profile and signature. Also have updated opening post to include clickable links. Will upload clover folder when I get home. Also I will check which settings I've changed in BIOS, to provide some more information about that.
  14. First time trying an hackintosh, and I've been stuck like this for days now, nothing I try seems to have any effect. I can't even get the installer to launch.. My build: Intel i7 8700K Gigabyte Aorus Z370 Ultra Gaming 2.0-OP Gigabyte Aorus Radeon RX570 4G Corsair Vengeance LPX 32GB (2x 16GB) Samsung 970 Evo 500GB be quiet! Silent Base 600 be quiet! Dark Rock Pro 4 be quiet! Dark Power Pro 11 550W I've tried creating an install USB using this vanilla guide: https://hackintosh.gitbook.io/-r-hackintosh-vanilla-desktop-guide/ I seem to get to about 50% loading the installer. Then it will get kernel panic. Trying with macos 10.14.2. Here's a video of what happens: https://nizzlay.stackstorage.com/s/4r71CXWCenNCgX9 Any advice would be greatly appreciated!
×