Jump to content

vlgngrbrdmn

Just Joined
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About vlgngrbrdmn

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Does this work with vSphere? Is it as simple as installing the unlocker on each host?
  2. For anyone that runs into this problem: updating 10.14.5 beta resolved my issues for me.
  3. Hey all, This is my first time posting to this forum. Here is my problem: My main issue is random freezing of my display (i.e. cannot move my mouse) and nothing being displayed after my monitors go to sleep (i.e. lock my screen, wait a few minutes, try to move mouse/type on keyboard. My displays wake up but display "no signal"). I have to reboot in order to use my Hackintosh again. Another issue that I am experiencing is that, every time I reboot my system and login initially, my right and left vertical displays do not display correctly until I turn one of them off and back on again. It is kind of hard to describe what is wrong, but basically the dimensions of the display and the orientation (horizontal vs. vertical) is wrong, and my mouse does not display in the correct place on the screen. Either way, after some research it looks like this all may be due to my Framebuffer being incorrect. However, I am having a hard time trying to determine whether that is the case and, if so, how to fix it. I did manually try to add a Framebuffer ("Kamarang") into my config.plist below, however that did not seem to make a difference. Any help with this would be much appreciated! Also, please let me know if I should upload anymore information. Currently, My setup consists of 1 Dell U3415w and 2 Dell 2415 monitors in an "H" configuration (both 2415s setup vertically on either side of the U3415W). This is all being powered by a SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 (https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202326) with each monitor plugged via a DisplayPort. I am currently running the latest version of macOS Mojave, 10.14.4. I am also using the latest version of the Clover boot loader (4920) with the following kexts located in kexts\Other: AppleALC.kext AtherosE2200Ethernet.kext Lilu.kext USBInjectAll.kext VegaTab_64.kext VirtualSMC.kext WhateverGreen.kext My config.plist file contains the following: ?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>#DisableDrivers</key> <array> <string>CsmVideoDxe</string> <string>VBoxExt4</string> </array> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Fixes</key> <dict> <key>FixHPET</key> <true/> <key>FixIPIC</key> <true/> <key>FixRTC</key> <true/> <key>FixShutdown</key> <true/> <key>FixTMR</key> <true/> </dict> <key>Patches</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>change XHCI to XHC</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> WEhDSQ== </data> <key>Replace</key> <data> WEhDXw== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>change XHC1 to XHC</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> WEhDMQ== </data> <key>Replace</key> <data> WEhDXw== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>change SAT0 to SATA</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> U0FUMA== </data> <key>Replace</key> <data> U0FUQQ== </data> </dict> </array> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>MATS</string> </dict> </array> <key>FixHeaders</key> <true/> <key>SSDT</key> <dict> <key>Generate</key> <dict> <key>PluginType</key> <true/> </dict> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>keepsyms=1 dart=0 debug=0x100 shikigva=40</string> <key>DefaultVolume</key> <string>LastBootedVolume</string> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> </dict> <key>BootGraphics</key> <dict> <key>#DefaultBackgroundColor</key> <string>0xF0F0F0</string> <key>EFILoginHiDPI</key> <integer>1</integer> <key>UIScale</key> <integer>1</integer> </dict> <key>CPU</key> <dict> <key>#BusSpeedkHz</key> <integer>133330</integer> <key>#FrequencyMHz</key> <integer>3140</integer> <key>#HWPEnable</key> <true/> <key>#HWPValue</key> <string>0x30002a01</string> <key>#QPI</key> <integer>4800</integer> <key>#SavingMode</key> <integer>7</integer> <key>#TDP</key> <integer>95</integer> <key>#TurboDisable</key> <true/> <key>#Type</key> <string>0x0201</string> <key>#UseARTFrequency</key> <true/> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <integer>1</integer> <key>ResetHDA</key> <true/> </dict> <key>Properties</key> <dict> <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x2,0x0)</key> <dict> <key>AAPL,ig-platform-id</key> <data> AAASGQ== </data> <key>framebuffer-patch-enable</key> <data> AQAAAA== </data> <key>framebuffer-stolenmem</key> <data> AAAwAQ== </data> </dict> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>FixOwnership</key> <true/> </dict> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Hide</key> <array> <string>PREBOOT</string> </array> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Linux</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> </dict> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>FBName</key> <string>Kamarang</string> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>RadeonDeInit</key> <true/> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>KernelPm</key> <true/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> g710////EA== </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.12.x</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g710////Gw== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase (RehabMan)</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> g32IDw+DpwQAAA== </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.13.x</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g32ID5CQkJCQkA== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase (PMHeart)</string> <key>Disabled</key> <true/> <key>Find</key> <data> g/sPD4MDBQAA </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.14.0</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g/sPkJCQkJCQ </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase (Ricky)</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> g/sPD4OPBAAA </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.14.x</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g/sPkJCQkJCQ </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>External Icons Patch</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> RXh0ZXJuYWw= </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>Name</key> <string>AppleAHCIPort</string> <key>Replace</key> <data> SW50ZXJuYWw= </data> </dict> </array> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>BooterConfig</key> <string>0x28</string> <key>CsrActiveConfig</key> <string>0x67</string> <key>MLB</key> <string>C02601270QXGPF7FB</string> <key>ROM</key> <string>UseMacAddr0</string> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BoardSerialNumber</key> <string>C02601270QXGPF7FB</string> <key>ProductName</key> <string>iMac17,1</string> <key>SerialNumber</key> <string>C02R2HZDGG7L</string> <key>SmUUID</key> <string>91E0E343-A938-4117-BBC7-234EA3ED265E</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>Yes</string> <key>InjectSystemID</key> <true/> </dict> </dict> </plist> Also, for what it is worth, sleep is disabled on my system: Again, thank you all for taking time out of your day to help a fellow hackintosher out!
×