Jump to content

jorgedx21

Just Joined
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About jorgedx21

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi guys, First of all, my name is Jorge and I'm new here. It's a pleasure to meet you. I'm from Spain, so excuse me about my English 'cause I know it isn't perfect. I'm here because I've been working to install MacOS Sierra on my system: - AsRock Z97 Pro4 - Intel i7 4770K - Gigabyte GeForce GTX 650 OC 4GB I made a Hackintosh four years ago and I had no problems with Yosemite (because I built my computer for Hackintosh) until now. Many of the lastest updates of the video and design apps that I use don't work with Yosemite, so I decided it was time to update my system. First, I tried to install High Sierra, but it didn't detect many of my components, so I tried it with Sierra. Sierra installs and detects everything except my GPU, and I don't know why. I've tried everything, but so far, I haven't been able to do it. And now I'm here looking for your help, 'cause I'm desperate and close to go back to Windows (and I don't want!!). I installed Sierra with the Tonymac's program I can't name here. Then I've tried everything with Clover Configurator, changing my Clover config.plist, but I haven't been able to make my GPU works. Here you have two screenshots of my Graphics right now (NVIDIA Chip Model 7 MB): I attach here my CLOVER folder. I wish you can help me. Thank you very much! CLOVER.zip
×