Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About bepferr

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. high sierra su Lenovo y50-70

    editato la signature, cgrazie per il consiglio!
  2. high sierra su Lenovo y50-70

    help Ciao a tutti! Ho un Lenovo y50-70 con schermo UHD e Intel hd4600.. vorrei installare High Sierra, ho letto che questo laptop è una delle configurazioni più compatibili in assoluto.. Solo che non ne ho le capacità Qualcuno sarebbe in grado di darmi una mano? grazie mille!
  3. Tried, but nothing! I changed the config.plist with plist editor pro (see screenshot attached). Do you have any other ideas?
  4. Ah si chiedo scusa!! Sorry. Should I delete the post and make another without that link? thanks in advance
  5. Hello everyone! I installed OS Sierra 10.12.6 on a Lenovo y50-70 with 4k monitor following the tonymacx86 guide (this: https://www.tonymacx86.com/threads/guide-lenovo-y50-uhd-or-1080p-using-clover-uefi.232960/ ). All is OK (except the bluetooth but I consider that a secondary problem) except that I can not absolutely activate the monitor! For example, I can connect an external monitor via HDMI and so doing everything OK. I would like to understand how to do it, does anyone have any idea? I have already set up the DVMT prealloc to 128mb with modified bios and installed coredisplayfixup in L / E but nothing. If I boot up setting clover id-ig 0x12345678 the monitor works but the graphics card is recognized only as 31mb and everything is slow, the web pages for example are unusable. I have an integrated intel hd4600 card. I hope you can help me, thank you so much in advance!