Jump to content

someone1

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by someone1

  1. Hi everyone, Is there any hope for NV GTS 250 working with HDMI port on Lion? My hackintosh can only work with DVI (full QE/CI) Any help is appreciated!
  2. someone1

    Lion with Gigabyte GTS 250

    Anybody?
  3. someone1

    10.7.2

    yeah! I'ml installing the combo 10.7.2 now Thank you very much
  4. someone1

    10.7.2

    Which kext will I install? I have network, sound, graphic card work great already
  5. someone1

    10.7.2

    So it's safe with my GUID HDD with 10.7 (final) installed???
  6. I finally end up with a partition boot on HDD and get Lion final retail works alright
  7. Never mind. I finally end up with a partition boot on HDD and get Lion final retail works alright
  8. Mald0L, do you have any idea about the BIOS hanging??? (I used the same technique and had been successful with Lion DP4) I followed the Mald0L steps with Mac OS X Lion.dmg (final retail), the result is I could not boot my PC from the USB stick, it hung at BIOS splash screen. Any idea? My PC mobo is GB P55USB3L. I've had LP4 installed already
  9. Do you have any idea about the hanging at BIOS splash screen? I used the same USB stick and had successfully installed DP4 without any problem
  10. Anyone successfully installed Lino Final version??? I followed the Mald0L steps with Mac OS X Lion.dmg (final retail), the result is I could not boot my PC from the USB stick, it hung at BIOS splash screen. Any idea? My PC mobo is GB P55USB3L. I've had LP4 installed already
  11. I've bought a new HDD and successfully installed Lion DP4 with full QE/GL, network, sound Anyways, thank you, MaLd0n. You're the man
  12. Hi everyone, I am trying to install Lion DP4 on my PC Everything goes very well until I got into "Selecting partition to install Lion onto", all partitions are marked with exclamation, cannot to click on "Continue" My HDD is MBR, not GPT. 3 partition, 2 NTFS, 1 HFS+ (active)
  13. Dong, I have ATI Radeon HD 4350. Do I have any luck with your kext?
  14. someone1

    ATI Radeon HD4350 PCIe

    Hi All, I have Giga-byte ATI HD4350 512M but could not get it works correctly. I did as "¡FØRWARD BRAVE ATi 4350s!" post, chinese method but failed. When I reboot with -v, it seems hang at the last phase of DOS screen-like and could not get into graphical mode. I waited 30 minutes but getting no luck, have to turn it off by holding down power button. I install OSX 10.6.3 using iAtkos.S3.10.6.3.ver.2 My mobo is Gigabyte P55 - USB3L Please help me to get it works Update: it's hung at: "NTFS drive 3.2 [Flags:R/W]" "NTFS volume name WIN7, version 3.1"
×