Jump to content

osjedi

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About osjedi

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Recent Profile Visitors

119 profile views
  1. Hello. I have fresh Mojave installed and configure my Intel HD 4400 with Fb-Framebuffer Patcher (all work except wired glitches when I try to open large photos (like does witch I make with my iPhone SE) small screen shots (cut outs not full screen - work good) In link have You a video that showing what I mean. Please Help I have no idea how to fix it. On polish hackintosh support site also no clue. My specs: Motherboard: Asus B85M-G Processor: Intel Core i3-4130, 3400 MHz GPU: Intel HD Graphics 4400 RAM: 2x 4GB G Skill Value F3-10666CL9-4GBNT DDR3-1333 Network: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Audio: Realtek ALC887 @ Intel Lynx Point PCH - High Definition Audio Controller [C-2] PCI Video showing problem: CLOVER.zip
  2. I have fresh Mojave installed and configure my Intel HD 4400 with Fb-Framebuffer Patcher (all work except wired glitches when I try to open large photos (like does witch I make with my iPhone SE) small screen shots (cut outs not full screen - work good) In link have You a video that showing what I mean. Link to my EFI folder: https://mega.nz/#!fQ92UaaK!KZbMqYcgr1tLtcUQo6aOMzRTzZ5ut2oQoYOnLUvbcoo Please Help I have no idea how to fix it. On polish hackintosh support site also no clue. Motherboard: Asus B85M-G Processor: Intel Core i3-4130, 3400 MHz GPU: Intel HD Graphics 4400 RAM: 2x 4GB G Skill Value F3-10666CL9-4GBNT DDR3-1333 Network: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Audio: Realtek ALC887 @ Intel Lynx Point PCH - High Definition Audio Controller [C-2] PCI
×