Jump to content
InsanelyMac Forum

kosibar

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About kosibar

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. The assistant doesn't work for me. I can progress through the settings and move the sliders but the colors on the screen don't change at all. GeForce 9800 GTX I've tried both ports.
  2. kosibar

    NVIDIA 9 Series Driver Installer v2

    I'm no expert on the subject but here is what I did with a similar situation... First, I downloaded the "OpenGL Extensions Viewer": http://www.realtech-vr.com/glview/download.html When I ran that it said my renderer was "Nvidia Geforce Pre-Release Unknown OpenGL Engine" In one of aqua-mac's posts he provided a link to the OpenGL framework from 10.5.5. I'm running 10.5.5 from a retail DVD install (using the weaksauce guide) so I'm not sure why I didn't have it but installing that fixed the performace. You'll probably have to be running 10.5.5 for that to work. http://rapidshare.com/files/155602335/10.5...mework.zip.html I don't know about the inner workings but my guess is that I had an older version of the OpenGL framework which wasn't able to work with this card so it had to fallback to some kind of basic mode or something. (Again, just guessing.) The OpenGL Extensions Viewer gave me that "Nvidia Geforce Pre-Release Unknown OpenGL Engine" clue. Installing the OpenGL framework from one of aqua-mac's earlier posts must have provided the updates I needed to get my card recognized? Wish I could be more helpful. If you aren't getting QE/CI then I don't know how much my experience will help you. I had QE/CI in 10.5.4 then started fresh with 10.5.5 and still had QE/CI with the gfx strings. If you get it working, would you see if you can calibrate your color? OpenGL Extensions Viewer 10.5.5 OpenGL Framework
  3. kosibar

    NVIDIA 9 Series Driver Installer v2

    I used the installer and the Open GL framework to install my EVGA GeForce 9800GTX 512. I was getting terrible frame rates (about 85 FPS in the extensions viewer) before installing the Open GL framework. I got terrible FPS in World of Warcraft. Now WoW is amazing! One problem I'm having... I can't set my color calibration nor am I able to adjust gamma anywhere. I can get into the color calibration but when I move the sliders nothing changes. Anybody have any idea what is going on here? I'm running 10.5.5 from the Weaksauce Boot132 guide using a real Leopard DVD on a GA-EP35-DS3L. edit - there were a lot of "Class O3Panel is implemented in both ..." errors in my console which I thought were related but I took a chance and deleted /System/Library/MonitorPanels/AppleDisplay.monitorPanels and it neither created nor fixed any problems except that I no longer get those errors in the console.
  4. I'm considering installing OS X on my V5000. What were the things that needed fixing? Did you finally get it all straight? Anything you have to share would be greatly appreciated.
  5. I tried to update my GA-EP35-DS3L to 10.5.5 but I rushed too much and didn't pay attention. I searched for the rm -rf method, found a thread describing it and tried it. I should have known better... it didn't say to sudo anything first so the dirty kext couldn't be deleted. Permission denied. The system froze and wouldn't boot properly anymore. Forunately I had a CCC image from last night. I restored that and have just one problem now. When I boot I get this: >F0000080 <00000002 000000C1 00000048 *<00064028 J I used to get the Darwin bootloader where I now get all of that hex. I insert my Kalyway DVD and not hit any keys so it boots to my hard drive. Once it boots everything works beautifully. I tried using OSX86Tools to reinstall Darwin Bootloader hoping that was the problem but no luck.
×