Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About mhchan2002

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi there, Anyone able to set the Asus Nvidia 8400GS 512MB Dual Monitor? I try use splitter connect my 1 LCD Anolog(Just 1 LCD is Analog connect) connect to the spilitter Analog and 2nd LCD monitor is DVI connect to the DVI spilitter connector then connect in my Asus Nvidia 8400GS 512MB and connect using DVI. Cant make it boot at Dual monitor. The Analog just black after boot from it and Display my Desktop in DVI later after loading the Snow Leopoard 10.6.8. Some guide mention change the file list but when I change it my Analog resolution fix to 1 resolution and DVI no connection. Any way to help it? Thanks. My spec below G31M-ES2L 2.6Ghz 2GB RAM 80GB Hard disk.
  2. GA-G31M-ES2L

    can share the guide on it? tq
  3. AUDIO

    mind to share what customization you choose and maybe some steps.Tq
  4. mind to show how the installation done?tq
  5. lagging playing movie files

    Solved..Add in the Nvidia 8400GS and rebuild the system able to play the files..
  6. having issue on playing mkv movie files. have try install vlc,perian and quicktime latest version still cant play porperly on it. There is no problem playing avi or rmvb using real player. Any idea? I suspect the 64bit software compability since i use 64bit. Thanks
  7. Hi, successful install no kernel panic. However when reboot after install encounter mssg "system config file com.apple.boot.plist not found" Did it related to DVD ROm issue also i dont have a AHCI in BIos option. So not sure related on it? Thanks
  8. Hi there, Did anyone have idea on install the HP6910? I try few times it will back to installation page each time after install..Any idea what customize to use? I use default setting and set all USB. Below the spec. Thanks Specification Display14.1" (1280 x 800) WXGA, 14.1" (1440 x 900) WXGA+Operating SystemVista Business, XP Pro DowngradeProcessorCore 2 Duo 2 GHz - 2.5 GHzMemory1 GB - 2 GBHard Drive320 GB - 160 GB Serial ATA (5400 - 7200 rpm)Graphics CardGMA X3100, Mobility Radeon X2300Optical DriveDVD±RW (+R DL) / DVD-RAM, DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM, CD-RW / DVD-ROM Combo, DVD±RW / DVD-RAMConnectivity Bluetooth 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate) Ethernet (RJ-45 connector) Wireless LAN Ports and Expandibility Audio in Audio out Three Hi-Speed USB ports VGA port CardBus Card reader RJ11 Modem jack Firewire TV Out S-Video composite
  9. mind to share it and step by step? thanks
  10. 10.6 Distro

    I have the SnowOSX 3.5 but just is like limited the option to choose. It was iso file. Then when you install that time alwsy reboot back to the screen ask you install again. Try use the method availble in the forum however no go. Try use external install by RC3. Able install sucessful. When using the external to boot totally cant at all.
  11. i able see the DVD install sucessful however encounter alwys cant boot. Dunno what happen..any idea. i follow the guide install at another external hard disk not firewire. Just USB external. dunno when will able have a DVD SL RC3 in there.thanks
  12. 10.6 Distro

    i also waiting for it..hopefully soon have a PC EFI to support. the workaround RC3 cant seems help...
  13. HP EliteBook 8530w - OSx86 Installation

    www.warungplus.com/47873-xxx-x86-10.5.6-install-disc-universal-final.v2-pc.html try register then can get the link..
  14. Snow Leopard on Lenovo T400

    mine to share the installation hardware etc you choose? thanks
  15. HP EliteBook 8530w - OSx86 Installation

    http://www.warungplus.com/print:page,1,422...rsal_final.html still working the link. got language additional. good luck on it. it work for my HP6910 and my friend HP8510 except no wireless yet so far.